- 23,976
- 7,983
- 113
Amacında olanlara laf yokKimi maç takip ediyor kimi kavga ediyor kimi hesap kitap yapıyor ne ararsan var konuda aq 🤣
Amacında olanlara laf yokKimi maç takip ediyor kimi kavga ediyor kimi hesap kitap yapıyor ne ararsan var konuda aq 🤣
Helal rafikAmacında olanlara laf yok
Bak ben buna gülücük emojisi attım çünkü güldüm 🤣🤣Oğlum emoji gülme emojisi gülme emojisi atınca gülmüş mü oluyorum diyor değişiğe bak 😅 tamam bol şans sana
Ben sonradan geldim Neyi oynadığını bile bilmiyorum vallahi ben muhabbete katıldım direktKimi maç takip ediyor kimi kavga ediyor kimi hesap kitap yapıyor ne ararsan var konuda aq 🤣
Bütün cennetten kovulanlar buradaKimi maç takip ediyor kimi kavga ediyor kimi hesap kitap yapıyor ne ararsan var konuda aq 🤣
Eyvallah kankam gül tabi ya sen al sana gül hatta 🌹 😅Bak ben buna gülücük emojisi attım çünkü güldüm 🤣🤣
Bununda kafa güzel herhaldeKod varmı.d kardeşim aktif kod alanimi bura
Sen geldin eksik parça tamamlandı kankaKimi maç takip ediyor kimi kavga ediyor kimi hesap kitap yapıyor ne ararsan var konuda aq 🤣
Hayırlı işler kardeşimEyvallah kankam gül tabi ya sen al sana gül hatta 🌹 😅
Won diyebilir miyizneyse beyler hayırlı sabahlar size Allaha emanetsiniz ben kaçar
Hayırlı sabahlarneyse beyler hayırlı sabahlar size Allaha emanetsiniz ben kaçar
Ooo tahirim eyvallah dmleşmiyoruz bu ara Bi sıkıntı yok inşallahHayırlı işler kardeşim
Ağa roll bitmiş adam kazanciyla karıya gidip geldi duş aldı sen hayla maç takip ediyorsun .d dhjdjrjrjdjdjrjjridjfjjfjrojhahahhaBununda kafa güzel herhalde
Şimdi biri çıkar çekim paylaşı buraya atar onu beklşyorumBütün cennetten kovulanlar burada