- 16,224
- 3,179
- 113
ben bunların mk 1 gol atamadılarWon diyebilir miyiz
ben bunların mk 1 gol atamadılarWon diyebilir miyiz
Gülecek çok şey vardı da sanki bide konunun başlarına git ömercim nelerden buralara gelmiş konu bilip bilmeden konuşmaAğa roll bitmiş adam kazanciyla karıya gidip geldi duş aldı sen hayla maç takip ediyorsun .d dhjdjrjrjdjdjrjjridjfjjfjrojhahahha
Yok yok kanka bisiler yapsam aticam da dm bi beklentim varmış gibime geliyor dm atınca bugün aklımdan geçirdim seni senin durumlar da iyidir inşallahOoo tahirim eyvallah dmleşmiyoruz bu ara Bi sıkıntı yok inşallah
Çekim yapamadım yapsam yapicaktim öyle bir şey .d tersiz bu aralar usttaaaaŞimdi biri çıkar çekim paylaşı buraya atar onu beklşyorum
Ağzını açma yaparlarŞimdi biri çıkar çekim paylaşı buraya atar onu beklşyorum
Usta roll takip etmiyorum sans diler çıkarım ben geneldeGülecek çok şey vardı da sanki bide konunun başlarına git ömercim nelerden buralara gelmiş konu bilip bilmeden konuşma
Oğlum bişeyler yapınca yazcaz diye Bi kural yok la ilişkimizi ticarete döndürme iyice normal zamanlarda da hal hatır sorabiliriz 😅 yaz sen sıkıntı yok dm sana 24 saat açık iyi şükür orta halli takılıyorum bu ara geçen çok parçalandık günlük joker moker takılıyoruzYok yok kanka bisiler yapsam aticam da dm bi beklentim varmış gibime geliyor dm atınca bugün aklımdan geçirdim seni senin durumlar da iyidir inşallah
Bi Jackpot düşürsem👻 olacam da düşmüyor düşse de öder mı stresıne gırsek barı o da yok aauquÇekim yapamadım yapsam yapicaktim öyle bir şey .d tersiz bu aralar usttaaaa
Deneme bonusu verenler konusunda dolanmaya devam mıUsta roll takip etmiyorum sans diler çıkarım ben genelde
Ben bir tanne film buldum onu izliyorum en heycanli yerinde 1000x düşüyor lan nolüyor diyorum meğerse bilinçaltına işlemiş inşallah kimseye muhtaç olmadan kumar hayatını bitirebilirizBi Jackpot düşürsem👻 olacam da düşmüyor düşse de öder mı stresıne gırsek barı o da yok aauqu
Aynen .dDeneme bonusu verenler konusunda dolanmaya devam mı
Orda en azından kazanç oluyorDeneme bonusu verenler konusunda dolanmaya devam mı
10 - 10 basınca 2-3 kayipta sıkıntılı duruma geçilebiliyo biliyoruz birbirimizin niyetini lafım şaka duygularımız ciddiliOğlum bişeyler yapınca yazcaz diye Bi kural yok la ilişkimizi ticarete döndürme iyice normal zamanlarda da hal hatır sorabiliriz 😅 yaz sen sıkıntı yok dm sana 24 saat açık iyi şükür orta halli takılıyorum bu ara geçen çok parçalandık günlük joker moker takılıyoruz
5 k çektigim gece uyurken 82 k kazanç sağlıyordum bı kalktım rüyaymış bu bi işaret dedik 5 k da gittiBen bir tanne film buldum onu izliyorum en heycanli yerinde 1000x düşüyor lan nolüyor diyorum meğerse bilinçaltına işlemiş inşallah kimseye muhtaç olmadan kumar hayatını bitirebiliriz
Roll takip etmenin de kuralı var sen 5 saat takip edersn son dakka birisi gelir ödül ona düşer o yüzden hiç uğraşma yok direk bol şans diliyorum geçiyorumOrda en azından kazanç oluyor
Çok erken düşmüşsün ömercikAynen .d
Dimi dimi her hafta gördüğüm mistik rüya para yok diye denemedim iyiki denememisim yoksa gidermis5 k çektigim gece uyurken 82 k kazanç sağlıyordum bı kalktım rüyaymış bu bi işaret dedik 5 k da gitti
Onun farkındayım geçen bi siteden kodla çektik oynaya oynaya 8 k faturalar falan çıktı rol takip etmeden zıyade dedıgın çok doğru bol şans demek en mantıklısı rolden ödül beklentısı düşük olmalıRoll takip etmenin de kuralı var sen 5 saat takip edersn son dakka birisi gelir ödül ona düşer o yüzden hiç uğraşma yok direk bol şans diliyorum geçiyorum