Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Sponsor Başkan 💎 Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,964
7,967
113
Ağa roll bitmiş adam kazanciyla karıya gidip geldi duş aldı sen hayla maç takip ediyorsun .d dhjdjrjrjdjdjrjjridjfjjfjrojhahahha
Gülecek çok şey vardı da sanki bide konunun başlarına git ömercim nelerden buralara gelmiş konu bilip bilmeden konuşma

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,964
7,967
113
Son kupon lose @snnemre kardeşim buralara kadar geldin helal olsun tebrik ederim

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,440
17,096
113
Yok yok kanka bisiler yapsam aticam da dm bi beklentim varmış gibime geliyor dm atınca bugün aklımdan geçirdim seni senin durumlar da iyidir inşallah
Oğlum bişeyler yapınca yazcaz diye Bi kural yok la ilişkimizi ticarete döndürme iyice normal zamanlarda da hal hatır sorabiliriz 😅 yaz sen sıkıntı yok dm sana 24 saat açık iyi şükür orta halli takılıyorum bu ara geçen çok parçalandık günlük joker moker takılıyoruz

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,107
1,496
113
Bi Jackpot düşürsem👻 olacam da düşmüyor düşse de öder mı stresıne gırsek barı o da yok aauqu
Ben bir tanne film buldum onu izliyorum en heycanli yerinde 1000x düşüyor lan nolüyor diyorum meğerse bilinçaltına işlemiş inşallah kimseye muhtaç olmadan kumar hayatını bitirebiliriz

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,201
27,460
113
Oğlum bişeyler yapınca yazcaz diye Bi kural yok la ilişkimizi ticarete döndürme iyice normal zamanlarda da hal hatır sorabiliriz 😅 yaz sen sıkıntı yok dm sana 24 saat açık iyi şükür orta halli takılıyorum bu ara geçen çok parçalandık günlük joker moker takılıyoruz
10 - 10 basınca 2-3 kayipta sıkıntılı duruma geçilebiliyo biliyoruz birbirimizin niyetini lafım şaka duygularımız ciddili:)

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Ben bir tanne film buldum onu izliyorum en heycanli yerinde 1000x düşüyor lan nolüyor diyorum meğerse bilinçaltına işlemiş inşallah kimseye muhtaç olmadan kumar hayatını bitirebiliriz
5 k çektigim gece uyurken 82 k kazanç sağlıyordum bı kalktım rüyaymış bu bi işaret dedik 5 k da gitti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,016
39,315
113
Hadi şansınız bol olsun Ben şu mailleri falan kontrol edim şu metabet vardı ya bu site Ne oldu konusunu bulamıyorum 3.059 lira yaptık öyle kaldı uyumuşum

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Roll takip etmenin de kuralı var sen 5 saat takip edersn son dakka birisi gelir ödül ona düşer o yüzden hiç uğraşma yok direk bol şans diliyorum geçiyorum
Onun farkındayım geçen bi siteden kodla çektik oynaya oynaya 8 k faturalar falan çıktı rol takip etmeden zıyade dedıgın çok doğru bol şans demek en mantıklısı rolden ödül beklentısı düşük olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...