- 20,108
- 21,701
- 113
Corinthans var incelemesi
Sanal alem dost herkes olmak istediği kişiyi oynuyorAnlamadım derin düşündüm makarayi yakacam
Ya bir kerede gelip hayatım iban at sigara alayım demiyon yafffbende de aynı![]()
Bu çıkarımı nasıl yaptın knkSanal alem dost herkes olmak istediği kişiyi oynuyor![]()
8 senelik Forum üyesiyiz dost ip den biliyoruz herkesiBu çıkarımı nasıl yaptın knk
İyide benle ne alakası var😀8 senelik Forum üyesiyiz dost ip den biliyoruz herkesi
O değil iki ilk yarı gölüne 2 oran nedir ya normalde tek maça bu oranı verirlerŞu Brezilya liginden nefret ediyorum gol varsa mutlaka iptal oluyor
Sorun yok dost bana abla deyin diyorsan deriz bizce sakincasi yokİyide benle ne alakası var😀
Gol oldu iptal ettiYaprak kıpırdamıyor maçlarda 🤪
Kankam sen olayı çok yanlış anlamışsın da neyse kapatalım konuyuSorun yok dost bana abla deyin diyorsan deriz bizce sakincasi yok![]()
Bolsans dostum zor gibi umarım gol olurSponsor @haylan06 eyvallah kardeşim
2 adım atar becerirsek 1 kişiye roll bakiyesi atarız maksat muhabbet
Juventude iptal aynenGol oldu iptal etti
Yav para yoktu tütün aldım karnım falan şişti, geberecem herhalde uzun zamandır içmiyorum ondan oldu herhaldeJuventude iptal aynen
Akşam dolabın resmini atıyordum şişeleri dizmissinYav para yoktu tütün aldım karnım falan şişti, geberecem herhalde uzun zamandır içmiyorum ondan oldu herhalde