- 14,484
- 6,671
- 113
@Solskjaer soğutmadan gelsin 2. adim
Bol şans abi takipteyimRollcu seçelim diye risk almadım genel 1.5 bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 876033
Bol şanslar hadi bakalımRollcu seçelim diye risk almadım genel 1.5 bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 876033
Ya hak @sinansrml63Rollcu seçelim diye risk almadım genel 1.5 bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 876033
İşine karışmayım ama gelirse @semi380 kardeşin hakkıdır bilgin olsun abi baştan beri kendisi var yinede sana kalmışRollcu seçelim diye risk almadım genel 1.5 bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 876033
Teşekkürler dost @Solskjaer nasıl isterse öyle olsunİşine karışmayım ama gelirse @semi380 kardeşin hakkıdır bilgin olsun abi baştan beri kendisi var yinede sana kalmış
Gelsinde kardeşim gerisi kolay bakarsın hepsini rolcu seçeriz başta dediğim gibi maksat muhabbet vefa önemliİşine karışmayım ama gelirse @semi380 kardeşin hakkıdır bilgin olsun abi baştan beri kendisi var yinede sana kalmış
Şu gollerin erkenden gelme ihtimali olmuyor bizde 90 dakika çileCruzeiro 1
Bize rahat kupon yok dost illemi eziyet cekicezŞu gollerin erkenden gelme ihtimali olmuyor bizde 90 dakika çile
Bol şans reisSponsor @haylan06 eyvallah kardeşim
2 adım atar becerirsek 1 kişiye roll bakiyesi atarız maksat muhabbet
Birer iptal var şaka gibiMineiro 1