- 20,108
- 21,701
- 113
Abi alıyorum geri veriyorum ya bu hafta ayın 30 undan bu tarafa toplam abartısız 100 k cektim 100 k verdim canım bazı şeylere sıkkın kendimi oyuna vuruyorumAkşam dolabın resmini atıyordum şişeleri dizmissin
Abi alıyorum geri veriyorum ya bu hafta ayın 30 undan bu tarafa toplam abartısız 100 k cektim 100 k verdim canım bazı şeylere sıkkın kendimi oyuna vuruyorumAkşam dolabın resmini atıyordum şişeleri dizmissin
Genede çok açılma hesapta olmayan masraflar oluyor kenara at biraz dursunAbi alıyorum geri veriyorum ya bu hafta ayın 30 undan bu tarafa toplam abartısız 100 k cektim 100 k verdim canım bazı şeylere sıkkın kendimi oyuna vuruyorum
Herşey olacağına varır canınıda sıkmaAbi alıyorum geri veriyorum ya bu hafta ayın 30 undan bu tarafa toplam abartısız 100 k cektim 100 k verdim canım bazı şeylere sıkkın kendimi oyuna vuruyorum
Normalde böyle değilim abi biliyon az çok ama dediğim gibi para şuan son evre geliyor farklı meseleler var aklıma gelmemesi için kendimi oyuna vuruyorum sağlık olsun 🙏Genede çok açılma hesapta olmayan masraflar oluyor kenara at biraz dursun
Sağolasın aga Allah rahatlık versinSağlık olsun bakalım yatalım sabah olsun sabahın şerri gecenin hayrindan iyidir derler geceniz güzel olsun
Bol şanslar yazdığın gibi gelsin
At gelsinBragan penaltı
Senin kupon woon gelsin 2. AdımAt gelsin
Namussuzlar ikiside 45+ da geldi abi bizde bokmu var hep son dk geliyor 😂😂
Gelsinde isterse son salisede gelsinNamussuzlar ikiside 45+ da geldi abi bizde bokmu var hep son dk geliyor 😂😂