Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sonunda İş Buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,102
8,297
113
Arkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k güvenlik olarak evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
Hayırlı olsun Mami

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,757
2,091
113
Güvenlik işiyle pek kumari bırakabileceğini sanmıyorum umarım yanılırım

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,553
1,645
113
Arkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k güvenlik olarak evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
Kral bixi bu duruma düşürenjn kk

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Neyse beyler bakalım sonumuz nasıl olacak güncellerim iş hakkında konuyu bu tür işte çalışmak isteyenler olur belki

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Neyse beyler bakalım sonumuz nasıl olacak güncellerim iş hakkında konuyu bu tür işte çalışmak isteyenler olur belki
Valla reisim bende birinin yardımıyla belediyede çevre koruma ve düzenleme bölümünde işe girdim, bugün 2. Gün nasıl bir iş bilmiyorum şimdilik yorucu gibi güvenlik olarak başka biryere başlayacaktım hata mı ettim bilmiyorum ama bakacaz artık tekrardan hayırlı olsun sanada, boş durmaktan iyidir.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Valla reisim bende birinin yardımıyla belediyede çevre koruma ve düzenleme bölümünde işe girdim, bugün 2. Gün nasıl bir iş bilmiyorum şimdilik yorucu gibi güvenlik olarak başka biryere başlayacaktım hata mı ettim bilmiyorum ama bakacaz artık tekrardan hayırlı olsun sanada, boş durmaktan iyidir.
Eyvallah dost

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,417
505
113
Bende güvenlik işi yapıyorum ama şöyle bir sıkıntı var oynamak için çok zamanın oluyor

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,642
608
113
Hapı yuttu 5 kat borca gıreceksın turkıyede guvenlık ısı yapanların yızde 99 u kumar batagında

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,159
1,042
113
Hayırlı olsun dostum güzel bir fırsat gelmiş işine devam et çalış değerlendir bu fırsatı günün güzel geçsin sevindim adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...