Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sonunda İş Buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
501
113
Arkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k güvenlik olarak evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
Bulsan nolur iş şimdi 5 dkka wcye kacayım dedım fabrıkada 5 klık olduk aq

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,822
15,810
113
Arkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k güvenlik olarak evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
Avm ya da havalimanı güvenliği falan olmadığın sürece gerisi çoğunlukla oturuyor ve elinde telefon takılıyor. Bu iki grup genelde ayakta göz önünde çalışıyor o yüzden pek fırsat bulamıyor fakat diğerlerinin çoğu rahat bir çalışma ortamında bulunuyor. Boşluktan daha fazla düşmezsin umarım bu sefer de aylık gelecek olan maaşa güvenip. Hayırlısı olsun.

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Avm ya da havalimanı güvenliği falan olmadığın sürece gerisi çoğunlukla oturuyor ve elinde telefon takılıyor. Bu iki grup genelde ayakta göz önünde çalışıyor o yüzden pek fırsat bulamıyor fakat diğerlerinin çoğu rahat bir çalışma ortamında bulunuyor. Boşluktan daha fazla düşmezsin umarım bu sefer de aylık gelecek olan maaşa güvenip. Hayırlısı olsun.
Gelen borca gidecek zaten 80k borç var cebimde param yok

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Hayırlı olsun ama bahsettiğin o miktarsa eğer gözünde büyüteceğin kadar büyük bir borç değildi. 2.5 ayda düze çıkarsın

0birkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
472
83
4 maç 400k bi 4 maç daha 4 milyon her ay 1 şansın var illaki olur

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,595
9,942
113
betbox naptida bende son zamanlar orda oynuyom ona gore yatiralim
La bisey yapmamış sallıyor cark kodu ile iki defa 11k birde 27k mi ne çekmiş miktarı yanlış hatırlamıyorsam sonra başka cark kodundan 112k kazanmış sitede maksimum Kazanç 10k cark ile iki defa insiyatif sağlayıp ödedik artik 10k uzeri ödenmeyecek kural bu demis

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
650
113
La bisey yapmamış sallıyor cark kodu ile iki defa 11k birde 27k mi ne çekmiş miktarı yanlış hatırlamıyorsam sonra başka cark kodundan 112k kazanmış sitede maksimum Kazanç 10k cark ile iki defa insiyatif sağlayıp ödedik artik 10k uzeri ödenmeyecek kural bu demis
Çark kodundan 50 fs verdi ANAPARAMLA ulaştım o bakiyeye arayan call da kuralın yeni degistigini belirtti

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
650
113
Sadece ertesi gün freespininde vardı çekim kuralı çark kodunda yoktu

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,382
6,602
113
Gözün aydın Muhammet kardeşim, hakkında hayırlısı insallah

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
761
93
İlk maaş kumarda ne güzel ezilir hee şaka bi yana inş bırakırsın kumarı. İşin hayırlı olsun dostum allah gönlüne göre versin

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
865
113
gece ders çalışırken sıkıldım
bi laptopu açayım
bi foruma bakayım
millet kazanmış bende kazanırım hooooppp kumarrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...