- 5,419
- 2,541
- 113
Tabi hatta kulübeye karı atma planım bile varAdam planı yapmış bile mk🤣🤣🤣
Tabi hatta kulübeye karı atma planım bile varAdam planı yapmış bile mk🤣🤣🤣
Bulsan nolur iş şimdi 5 dkka wcye kacayım dedım fabrıkada 5 klık olduk aqArkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k güvenlik olarak evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
Avm ya da havalimanı güvenliği falan olmadığın sürece gerisi çoğunlukla oturuyor ve elinde telefon takılıyor. Bu iki grup genelde ayakta göz önünde çalışıyor o yüzden pek fırsat bulamıyor fakat diğerlerinin çoğu rahat bir çalışma ortamında bulunuyor. Boşluktan daha fazla düşmezsin umarım bu sefer de aylık gelecek olan maaşa güvenip. Hayırlısı olsun.Arkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k güvenlik olarak evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
İlla görürler benimde aklımdan geçtide zor 🤣🤣Tabi hatta kulübeye karı atma planım bile var
Gelen borca gidecek zaten 80k borç var cebimde param yokAvm ya da havalimanı güvenliği falan olmadığın sürece gerisi çoğunlukla oturuyor ve elinde telefon takılıyor. Bu iki grup genelde ayakta göz önünde çalışıyor o yüzden pek fırsat bulamıyor fakat diğerlerinin çoğu rahat bir çalışma ortamında bulunuyor. Boşluktan daha fazla düşmezsin umarım bu sefer de aylık gelecek olan maaşa güvenip. Hayırlısı olsun.
İnşallah öyle olur. Düşüncede öyle oluyor zaten fakat o an ki ruh yapısıyla hatalı kararlar alınabiliyor. Hadi bol şans.Gelen borca gidecek zaten 80k borç var cebimde param yok
Olm hiç borç ödeyecek hava yok sende ama neyse 😁Gelen borca gidecek zaten 80k borç var cebimde param yok
Aynen icra gelsin sonra ödemeyimOlm hiç borç ödeyecek hava yok sende ama neyse 😁
Sorma bızzat kendım oldugum ıcın soyluyorumBoş boş oturunca vakit geçmiyor güvenlikte idddaya kilitleniyor
Hayırlı olsun ama bahsettiğin o miktarsa eğer gözünde büyüteceğin kadar büyük bir borç değildi. 2.5 ayda düze çıkarsınArkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k güvenlik olarak evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
4 maç 400k bi 4 maç daha 4 milyon her ay 1 şansın var illaki olurArkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k güvenlik olarak evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
betbox naptida bende son zamanlar orda oynuyom ona gore yatiralimDaha çok oynarsın güvenlik olduğun için beklicen elinde telefon yorum tutmuş burdan 112k paramı gasp eden betbox a selam olsun
La bisey yapmamış sallıyor cark kodu ile iki defa 11k birde 27k mi ne çekmiş miktarı yanlış hatırlamıyorsam sonra başka cark kodundan 112k kazanmış sitede maksimum Kazanç 10k cark ile iki defa insiyatif sağlayıp ödedik artik 10k uzeri ödenmeyecek kural bu demisbetbox naptida bende son zamanlar orda oynuyom ona gore yatiralim
Sakin çark kodu alma yatiriminla Max 10 kya kadar cektiriyomus rezilliğe bak 112k sildiler 50 spin 2 bet icinbetbox naptida bende son zamanlar orda oynuyom ona gore yatiralim
Çark kodundan 50 fs verdi ANAPARAMLA ulaştım o bakiyeye arayan call da kuralın yeni degistigini belirttiLa bisey yapmamış sallıyor cark kodu ile iki defa 11k birde 27k mi ne çekmiş miktarı yanlış hatırlamıyorsam sonra başka cark kodundan 112k kazanmış sitede maksimum Kazanç 10k cark ile iki defa insiyatif sağlayıp ödedik artik 10k uzeri ödenmeyecek kural bu demis
Gözün aydın Muhammet kardeşim, hakkında hayırlısı insallahArkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k güvenlik olarak evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba