Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Spartakusbet Deneme Bonusu Yatırımsız 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,404
63,437
113
Sen ne garip adamsın millete sallama Sergen gibi aramızda 21 yaş fark liseli kızlar gibi eleştirip tutuyorsun
Sanami sormam laizmdi yorum için?aramızda 21 yaş fark olduğunun farkında olduğunun farkındayım 😁 sen o yollara giderken ben donuyorumusum.sende dondugun zaman yaz o zaman konuşalım.iyi geceler genc

mustafa02219

ــــہـ٨ــــــ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
2,114
113
10k olmasına gerek yok. 10 kat cevrimden sonra otomatik 500 oldu yanlışlıkla devam ettim 450 oldu canlı 450 çekebilirsiniz dedi bakalım çekim verdik gelir umarım.Paylasim için sağol
Çekim gelirse bilgilendirir misin dost öyleyse güzel olur konuyu düzeltirim

furki3266

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,050
2,675
113
Çevrim mi burada sorun sende önceden en azından onda biri olurdu ödeme bakiyemi şimdi çevrim üstüne 20de 1 ödeme diyorlar sen böyle düşünmeye devam ettikçe 20k yap 500 çek de yapar
Bunlar aldıkça daha çok türer böyle siteler 10 tl 100 yapıp çekerdik eskiden ne güzel

taner166

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
66
29
18
Çekim talebi verdim fakat bütün geçmişi falan tertemiz yaptılar çekimide ödemediler yani arkadaşlar Tokatçı bir site gerçi yatırım şartı da Yok ama yani bunlara yatırım sakın yapmayın

Pandinus35

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
1
3
Taner166 kardeşim 00 gun geçti ya geçmiş de tarihi değiştir birdaha bak duruyodur bende verdm talep bekliyom

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,748
4,138
113
Deneme bonus bonus talepte yok nerden alacaz

taner166

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
66
29
18
Taner166 kardeşim 00 gun geçti ya geçmiş de tarihi değiştir birdaha bak duruyodur bende verdm talep bekliyom
Biliyorum kardeşim o şekil bakmayı tamamen geçmişi kaldırmışlar tarihi de değiştiriyorum biliyorum o şekilde tarihi de değiştiriyorum biliyorum o şekilde

aliakarca13

TEKNİK SERVİS
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
450
516
113
hocam nerde saçma bonus ödemeyecek yer varsa paylasıp duruyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...