- 20,404
- 22,057
- 113
Maksimum 3 gün sonra kovuluruz 😁😁Vallahi ne güzel olur puahha
Maksimum 3 gün sonra kovuluruz 😁😁Vallahi ne güzel olur puahha
Kesene bereket dost sorunsuz şekilde çekimini yapta senBeyler hepinize teşekkür ederim mac bitti sitenin eklenmesini beklicem mecbur ödeme alırsam 2 kişi aklımda onlar hariç 2 3 kişiyi daha görürüm ihtiyacım olmasa daha çok kişiyi görürdüm göremediklerim şimdiden kusura bakmasın
Bizim gibi adamları bulmuşlar daha kovucuarmi abiMaksimum 3 gün sonra kovuluruz 😁😁
Geç olsun güç olmasın dost direk çekim mi bu yoksa 1x çevir çek miYarım saat 1 saate geçer diye tahmin ediyorum
Tebriklerİki sitede Toto etkinliğine katıldım 14 maç bildim 100k garanti son maç kaldı oda gelirse 500k kazanicam site öderse @Shellac izniniz olursa ufak bir dağıtım yapicam
Direkt çekim yazıyormuş promodaGeç olsun güç olmasın dost direk çekim mi bu yoksa 1x çevir çek mi
Hadi rastgele dostYarım saat 1 saate geçer diye tahmin ediyorum
İster oyna ana paranmis gibi ister direkt çekGeç olsun güç olmasın dost direk çekim mi bu yoksa 1x çevir çek mi
Doğru dedin yılların tecrübeli güvenliği Rus iş adamlarına bile eskortluk yapmışım Ankara'dan ayaklarına geliyorum beni rezidansta ağırlamaları lazım 😆😆Bizim gibi adamları bulmuşlar daha kovucuarmi abi
Jigolo değil miydi o haylanımDoğru dedin yılların tecrübeli güvenliği Rus iş adamlarına bile eskortluk yapmışım Ankara'dan ayaklarına geliyorum beni rezidansta ağırlamaları lazım 😆😆
Aynen de oyleDoğru dedin yılların tecrübeli güvenliği Rus iş adamlarına bile eskortluk yapmışım Ankara'dan ayaklarına geliyorum beni rezidansta ağırlamaları lazım 😆😆
Amaan oynama hatasına düşme direk çek yine takılırsan x sitelerde takıl paranı garantiye al canını yerimİster oyna ana paranmis gibi ister direkt çek
Nba var gece denenırİster oyna ana paranmis gibi ister direkt çek
At bı sihirli örümcek ağını dostt 🍾💲🧿İster oyna ana paranmis gibi ister direkt çek
Çek kaç hemen ordanİster oyna ana paranmis gibi ister direkt çek
Saol bakalım tebriklerBeyler hepinize teşekkür ederim mac bitti sitenin eklenmesini beklicem mecbur ödeme alırsam 2 kişi aklımda onlar hariç 2 3 kişiyi daha görürüm ihtiyacım olmasa daha çok kişiyi görürdüm göremediklerim şimdiden kusura bakmasın