- 28,844
- 26,742
- 113
Burda kimsenin ne oldugunu bilmek zor be sanada veririz gardaş istersenSukes dayı dolandırıcılara çalışmayı seviyor bırak yesinler![]()
Burda kimsenin ne oldugunu bilmek zor be sanada veririz gardaş istersenSukes dayı dolandırıcılara çalışmayı seviyor bırak yesinler![]()
Hadi dolandırıcı çocuk devam et etkinlik avcılığına . Bir daha hicbir yerde büyük konuşma . İstersen diğer yerde banlanan hesabını açtırıp ne halt olduğunu ekran görüntüleriyle atayım dicem de bir anda toz olursun .Hadi devamBirader hayırdır noluyo ya kuyruk acısı ne ne gelip sokuyorsun durduk yerde karaliyosun
Yok dayı kesene bereket cebinde kalsın paran dağıtma öyle gelene geçene sonra paran bittiği zaman sende roll kovalıyorsunBurda kimsenin ne oldugunu bilmek zor be sanada veririz gardaş istersen
Babalı boynuna mı birader yukarıda hak varHadi dolandırıcı çocuk devam et etkinlik avcılığına . Bir daha hicbir yerde büyük konuşma . İstersen diğer yerde banlanan hesabını açtırıp ne halt olduğunu ekran görüntüleriyle atayım dicem de bir anda toz olursun .Hadi devam
Aynen kanka katılıyorum. Sukesin her etkinliğe katılan bi eleman var isim vermiyim, sukesin etkinliklerde abi reis çekiyor, kendisi kupon atınca sukese cevap bile vermiyor hani nerde abi reisYok dayı kesene bereket cebinde kalsın paran dağıtma öyle gelene geçene sonra paran bittiği zaman sende roll kovalıyorsun
Dayı senlik sıkıntı yok seni bilirim iyi niyetlisin de millet iyi niyetlileri çok sever fazla kaptırma kendiniBeyler sakin umutum marleyim sakin boşverin
Sana bol bol şans kardom . Biraz dikkatli ol yeter 👏👏👏Beyler sakin umutum marleyim sakin boşverin
Anlatmak istediğim senin kuponunu takip ettiklerinden takip etmiyorlar amaçları belli bak yamyama senin kupona bakarken dışardan 3 konuya ooo reis Bol şans takipteyim yazıyor bu isler boyleBeyler sakin umutum marleyim sakin boşverin
reis bana diyosan açık açık söyle ama ben değilim ya herhaldeAynen kanka katılıyorum. Sukesin her etkinliğe katılan bi eleman var isim vermiyim, sukesin etkinliklerde abi reis çekiyor, kendisi kupon atınca sukese cevap bile vermiyor hani nerde abi reis![]()
Yok la senlik sıkıntı yok seviliyorsunreis bana diyosan açık açık söyle ama ben değilim ya herhalde![]()
Yok la sana demiyorumreis bana diyosan açık açık söyle ama ben değilim ya herhalde![]()