Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sukes1982 / 3 'lü Deneme

Kupon Miktarı
185
Kupon Oranı
4

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
Zalguris 64 son 2 dakika

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,280
28,730
113
Birader hayırdır noluyo ya kuyruk acısı ne ne gelip sokuyorsun durduk yerde karaliyosun
Hadi dolandırıcı çocuk devam et etkinlik avcılığına . Bir daha hicbir yerde büyük konuşma . İstersen diğer yerde banlanan hesabını açtırıp ne halt olduğunu ekran görüntüleriyle atayım dicem de bir anda toz olursun .Hadi devam

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
Para bize düşmedi diye bize sardılar herhalde,

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
Hadi dolandırıcı çocuk devam et etkinlik avcılığına . Bir daha hicbir yerde büyük konuşma . İstersen diğer yerde banlanan hesabını açtırıp ne halt olduğunu ekran görüntüleriyle atayım dicem de bir anda toz olursun .Hadi devam
Babalı boynuna mı birader yukarıda hak var

ixbrahim123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,201
1,178
113
insanlara bu kadar hakaretvari rencide edici ne bu tavırlar ya

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,844
26,742
113
Beyler sakin umutum marleyim sakin boşverin

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Yok dayı kesene bereket cebinde kalsın paran dağıtma öyle gelene geçene sonra paran bittiği zaman sende roll kovalıyorsun
Aynen kanka katılıyorum. Sukesin her etkinliğe katılan bi eleman var isim vermiyim, sukesin etkinliklerde abi reis çekiyor, kendisi kupon atınca sukese cevap bile vermiyor hani nerde abi reis :)

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,970
54,137
113
Aynen kanka katılıyorum. Sukesin her etkinliğe katılan bi eleman var isim vermiyim, sukesin etkinliklerde abi reis çekiyor, kendisi kupon atınca sukese cevap bile vermiyor hani nerde abi reis :)
reis bana diyosan açık açık söyle ama ben değilim ya herhalde :D