- 29,891
- 16,391
- 113
kanka formda sana kefil olacak biri varmi varsa yapalim😂Dost arkadaşım yapıyor sağlam
kanka formda sana kefil olacak biri varmi varsa yapalim😂Dost arkadaşım yapıyor sağlam
05553168865beyler mobil bozum yapan varmi aramizda guvenilir biri başka çare kalmadi😂
Dakika 75 arjantin zor gol olurEkli dosyayı görüntüle 141116
Kayıp bonusu futbol baya riskli gelirse bnce icerde
Güzel dolandırır adamı . Yalan üç kağıt hepsi ondabeyler mobil bozum yapan varmi aramizda guvenilir biri başka çare kalmadi😂
Benlik sorun yok dost beni irgalayan bisey yok ben 2 yıldır forumdayim arkadaşıma da 1 senedir bozum yaptırıyorum yanikanka formda sana kefil olacak biri varmi varsa yapalim😂
harbimiGüzel dolandırır adamı . Yalan üç kağıt hepsi onda
Dost girmeyin kumar icin su islere yazik vallahikanka formda sana kefil olacak biri varmi varsa yapalim😂
Başka yerden tanırım. Ama fazla konuşmayacağım . Sen bilirsin. İnkâr eder şimdi uckagitci olmadığınıharbimi
yok haci napakDost girmeyin kumar icin su islere yazik vallahi
Kahvemle dicektimVotkamla erigimide çalıstırdım
Wer parayı demeye hazırız
Reis gol gelecek bence 1 1 olacak benfild atacak atmasıda lazım liverpol gibi şerefsizlik yapmazsa tabi bu leyds united baya dişli cıktı ya yenilmiyor kolay kolayDakika 75 arjantin zor gol olur
Birader hayırdır sıkıntın mı var seninBaşka yerden tanırım. Ama fazla konuşmayacağım . Sen bilirsin. İnkâr eder şimdi uckagitci olmadığını
İnşallah reisKahvemle dicektim![]()
Salak saçma. KonuşuyosunBaşka yerden tanırım. Ama fazla konuşmayacağım . Sen bilirsin. İnkâr eder şimdi uckagitci olmadığını
Nediyim gardasim düsmüsuz bi bataga sende haklisinyok haci napak