- 29,890
- 16,390
- 113
aynen oyle ikili avarajlarda deplasman golu avantaji yok esitse genel avaraja bakiyolarPuanlar eşit olursa fener patates gs bjk genel avaraja bakıo dipnot
aynen oyle ikili avarajlarda deplasman golu avantaji yok esitse genel avaraja bakiyolarPuanlar eşit olursa fener patates gs bjk genel avaraja bakıo dipnot
Aksam aksam macmı var aqdayı kupon varmı verde takip edelim bari @sukes1982
Fener 38 haftadır forvetsiz oynuyor ghezzal olmasın her takım beşiktaşı çözer ki 3kulup arasında kadro kalitesi en düşük beşiktaş ama takımdaşlık farkı varAlakası yok cok asırı eksık var dostum görmüyomusun 10 haftadır dıorum forvetsız oynuyoruz
akşam mı yapma dayi napiyomAksam aksam macmı var aq
anyang ilk ceyregi ali dayiOynarız 0.5 dan yatarız şimdi
Bu olasılık imkansıza yakın zaten beşiktaş şampiyon büyük bir hata yapmazsa karagumrukte yoksa gs olur yenilgide fatih terim faktörüylePuanlar eşit olursa fener patates gs bjk genel avaraja bakıo dipnot
Bi abubakara bakar ama oda fazla para almak için sakatım numarası yapıo seneye gider istedı takıma bunuda buraya yazıorum .1.2 alıyo herife 3 ve üstü teklifler varmıs nie 45 dk daha oynayıp sözleşmesını uzatsınFener 38 haftadır forvetsiz oynuyor ghezzal olmasın her takım beşiktaşı çözer ki 3kulup arasında kadro kalitesi en düşük beşiktaş ama takımdaşlık farkı var
Vay be kbl var bu saatte öğlen 1de alışmışımanyang ilk ceyregi ali dayi
bende şasirdim 😂Vay be kbl var bu saatte öğlen 1de alışmışım
Kronik sakat adam zaten ama beşiktaşta iyi oynuyor bence bırakmaz clde oynayacak çünküBi abubakara bakar ama oda fazla para almak için sakatım numarası yapıo seneye gider istedı takıma bunuda buraya yazıorum .1.2 alıyo herife 3 ve üstü teklifler varmıs nie 45 dk daha oynayıp sözleşmesını uzatsın
Fb kalan 2 macı alırne gs i gs resmen fenere calişti aqBu olasılık imkansıza yakın zaten beşiktaş şampiyon büyük bir hata yapmazsa karagumrukte yoksa gs olur yenilgide fatih terim faktörüyle
Dünkü maç fenaydı 204 sayi bittibende şasirdim 😂
bunlarin gunu gununu tutmuyoDünkü maç fenaydı 204 sayi bitti
Alamaz kayseride takılacak beni dedi dersin galatasaray büyük kulüp sahasında vermez maçı çok iyi oynadılar ben 5 6 olur diyordumFb kalan 2 macı alırne gs i gs resmen fenere calişti aq
Son ceyrek üst bankoEn az 3 ceyrek alt biter