Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sukes1982- Sermaye Arttırımı Kuponları

Kupon Miktarı
55
Kupon Oranı
9

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,844
26,742
113
Oynarız 0.5 dan yatarız şimdi

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,878
2,164
113
Alakası yok cok asırı eksık var dostum görmüyomusun 10 haftadır dıorum forvetsız oynuyoruz
Fener 38 haftadır forvetsiz oynuyor ghezzal olmasın her takım beşiktaşı çözer ki 3kulup arasında kadro kalitesi en düşük beşiktaş ama takımdaşlık farkı var

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,878
2,164
113
Puanlar eşit olursa fener patates gs bjk genel avaraja bakıo dipnot
Bu olasılık imkansıza yakın zaten beşiktaş şampiyon büyük bir hata yapmazsa karagumrukte yoksa gs olur yenilgide fatih terim faktörüyle

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,844
26,742
113
Fener 38 haftadır forvetsiz oynuyor ghezzal olmasın her takım beşiktaşı çözer ki 3kulup arasında kadro kalitesi en düşük beşiktaş ama takımdaşlık farkı var
Bi abubakara bakar ama oda fazla para almak için sakatım numarası yapıo seneye gider istedı takıma bunuda buraya yazıorum .1.2 alıyo herife 3 ve üstü teklifler varmıs nie 45 dk daha oynayıp sözleşmesını uzatsın

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,878
2,164
113
Bi abubakara bakar ama oda fazla para almak için sakatım numarası yapıo seneye gider istedı takıma bunuda buraya yazıorum .1.2 alıyo herife 3 ve üstü teklifler varmıs nie 45 dk daha oynayıp sözleşmesını uzatsın
Kronik sakat adam zaten ama beşiktaşta iyi oynuyor bence bırakmaz clde oynayacak çünkü

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,844
26,742
113
En az 3 ceyrek alt biter