- 21,986
- 3,526
- 113
Atmayin
Para yok ki işteBülten efsane lan
Dün birinden ödül kazandık eleman parayı hiç etmiş sabah yalan atıyor şöyle oldu böyle oldu diye 🤣Para yok ki işte
Kim reis😀Dün birinden ödül kazandık eleman parayı hiç etmiş sabah yalan atıyor şöyle oldu böyle oldu diye 🤣
Ben o yüzden herkesin roll gitmiyorum tanıdık insanların rollüne gidiyorumDün birinden ödül kazandık eleman parayı hiç etmiş sabah yalan atıyor şöyle oldu böyle oldu diye 🤣
Boşver ismini yakışmaz bizeKim reis😀
Lan adama 4 kere ödül göndermişim adam nankör neyini takip edeyim 😂Ben o yüzden herkesin roll gitmiyorum tanıdık insanların rollüne gidiyorum
Herkes biz değil be ustaLan adama 4 kere ödül göndermişim adam nankör neyini takip edeyim 😂
Kado burada kim nedir herkes farkında zaten. Ben ödül için ban yemem. Bir tane Fırıldak var kendi hesabından yapamadığını multi hesabından yapıyor da artık daha maçası yemez. Küfür ettim dm den öyle ban yedimHerkes biz değil be usta
Ben bu aralar sürekli ban yiyom la 😂Kado burada kim nedir herkes farkında zaten. Ben ödül için ban yemem. Bir tane Fırıldak var kendi hesabından yapamadığını multi hesabından yapıyor da artık daha maçası yemez. Küfür ettim dm den öyle ban yedim
Dağıtımda arkadaş bizi görürse bi kupon parası çıkarBit artık be 1 gol ywter. Çok bile size