- 3,362
- 2,400
- 113
Hepsi bizim buraya Hollanda'ya kaçtı 😁😁😁Güzelim Ukrayna da bitti eskiden hafta sonu bir ukraynalı sarışınla parayı ezerdik
Hepsi bizim buraya Hollanda'ya kaçtı 😁😁😁Güzelim Ukrayna da bitti eskiden hafta sonu bir ukraynalı sarışınla parayı ezerdik
Mevzu para değil dost para varkende forumda bı iyiliğini görmek lazım bazı insanlar reel deki dilencileri geçti forumda bu arkadaş için demiyorm. Bazıları harbi harbi dilenci awNova dayı buranın paralı üyelere olduğu kadar parasız üyelerede ihtiyacı var 🤣🤣🤣
Dost ben anladım da espriye vurdum. Hep söylüyorum bunu her zamanda söyleyeceğim. Burayı gelir kapısı gören kısım gözümde dilencinin masa başı hali.Mevzu para değil dost para varkende forumda bı iyiliğini görmek lazım bazı insanlar reel deki dilencileri geçti forumda bu arkadaş için demiyorm. Bazıları harbi harbi dilenci aw
Hangi dağıtımda adam kupon paylaşmış dağıtım yapıcam etkinlik yapıcam dememiş ki 😁Dağıtımda arkadaş bizi görürse bi kupon parası çıkar
Adam roll açmaz dağıtım yapmaz ama her konuda varlar bazı tiplerMevzu para değil dost para varkende forumda bı iyiliğini görmek lazım bazı insanlar reel deki dilencileri geçti forumda bu arkadaş için demiyorm. Bazıları harbi harbi dilenci aw
Umut fakirin ekmeğidir 😂Hangi dağıtımda adam kupon paylaşmış dağıtım yapıcam etkinlik yapıcam dememiş ki 😁
Karıları aramıştır o iy 1.0 bitince 🤣Hangi dağıtımda adam kupon paylaşmış dağıtım yapıcam etkinlik yapıcam dememiş ki 😁
Dost napalim bizde parasızlık ile sınanıyoruz demekkiMevzu para değil dost para varkende forumda bı iyiliğini görmek lazım bazı insanlar reel deki dilencileri geçti forumda bu arkadaş için demiyorm. Bazıları harbi harbi dilenci aw
Kumarcı adamın 1 günü 1 gününü tutmaaDost napalim bizde parasızlık ile sınanıyoruz demekki
Oooo hayırlı işler dostTinder yükledim bakalım ne düşecek
OooTinder yükledim bakalım ne düşecek
Arama bölümüne Hollanda yazıyorum o haldeHepsi bizim buraya Hollanda'ya kaçtı 😁😁😁
Bolsans olsun dost senlik bir durum yokDost napalim bizde parasızlık ile sınanıyoruz demekki
Şimdi 4 gol çıkmazsa iyiTinder yükledim bakalım ne düşecek
Niye bakmasin dost