Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sürekli Evde Oturan Gençler

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,085
3,718
113
28k ya 12 saat insanın hayatını .... gençler napsın çalışmasa daha fazla alır internetten istatisiği yapanlar da bal kaymak her gün sistem cok acımasız

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,516
539
113
Memlekette bilmediğimiz birşeyler oluyor halk fakirliğe muhtaç bırakılıyor sanki bilerek bu kadar uzun sürermi ekonomik kriz

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,191
2,350
113
Memlekette bilmediğimiz birşeyler oluyor halk fakirliğe muhtaç bırakılıyor sanki bilerek bu kadar uzun sürermi ekonomik kriz
Halk ne zaman ondan başkası olmaz kafasından çıkarsa o zmn ekonomi düzelir bizim Halk korkak 1 kişiye bagli onun dayattığı vergilere boyun eğmişler

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,516
539
113
işte yok ki çalışalım
Gidin danışmanlik yapın ben bir fabrikada başladım rahatım karışan yok part time çalışıyorum haftada dört gün buraya gömülürseniz zaten olmaz daha iyi işler bile bulursunuz gençseniz benim yaşım geçmiş başka iş yapamam zaten

Mtzyapi54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
475
174
43
İstatistiklere göre sürekli evde oturan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Sebepleriyse şunlar

- Çalışmanın zor gelmesi

- Çalışanların zamanının, emeğinin 3 kuruş maaşlar karşılığında sömürülmesi

- Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri

- Dışarısının çok pahalı olması

- Evlenmenin, yuva kurmanın epey bir masraflı olması
Kodlardan para kazanılıyor demek 🤣

farfara12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
25
28
eskiden kodlar bonuslar felan iyi gelıyordu sonra onwin denilen aşşağılık grup 1 k yap 100 çek diye bişeyler cıkardı herkes ona döndü eskiden yoktu onlar

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,457
3,830
113
Kodlardan para kazanılıyor demek 🤣
Kodlardan, özel oranlardan birşeyler gelir ama çevrim konusunda sabırlı olmak gerekiyor. Malum artık her koda veya özel orana belli bir yatırım şartı isteniyor. Özel oranlara oynarken de seçici olmak gerek. En azından özel oranı normal oranın 2 katı olmalı

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,457
3,830
113
Halk ne zaman ondan başkası olmaz kafasından çıkarsa o zmn ekonomi düzelir bizim Halk korkak 1 kişiye bagli onun dayattığı vergilere boyun eğmişler
Türkiye eskiden de güllük gülistanlık değildi ki dostum. Ben şahsen hiçbir partinin değirmenine su taşımam. Bana göre hepsi aynı bokun laciverti. İktidar değişse bile pek birşeyin değişeceğini sanmıyorum. Muhalefet atıp tutuyor asgari ücreti şu kadar yapacaz diye. Asgari ücreti 100 bin tl yapsan bu sefer ekmeği de gider 50 liradan alırsın. Bol kepçeden sallıyorlar

Siyaset boş iş. Sadece birilerinin değirmenine bedavadan durduk yere su taşımış olursun birilerini desteklemekle

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,184
3,724
113
Türkiye eskiden de güllük gülistanlık değildi ki dostum. Ben şahsen hiçbir partinin değirmenine su taşımam. Bana göre hepsi aynı bokun laciverti. İktidar değişse bile pek birşeyin değişeceğini sanmıyorum. Muhalefet atıp tutuyor asgari ücreti şu kadar yapacaz diye. Asgari ücreti 100 bin tl yapsan bu sefer ekmeği de gider 50 liradan alırsın. Bol kepçeden sallıyorlar
bu kafayla cok sitem edersin bu sekılde.
sen sınan ogana da oy vermissindir :D

zafer685

TR[🟩][⬜]16
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,671
1,425
113
Ey Türk gençliği kod varsa atın

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,014
4,901
113
İstatistiklere göre sürekli evde oturan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Sebepleriyse şunlar

- Çalışmanın zor gelmesi

- Çalışanların zamanının, emeğinin 3 kuruş maaşlar karşılığında sömürülmesi

- Evde oturan gençlerin çoğunun zaten özel oran, kod ve promosyonlar takip ederek çok rahat bir şekilde en aşağı asgari ücret kadar parayı yattığı yerden kazanabilmeleri

- Dışarısının çok pahalı olması

- Evlenmenin, yuva kurmanın epey bir masraflı olması
Bırakın yatsınlar haklı gencler

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,457
3,830
113
bu kafayla cok sitem edersin bu sekılde.
sen sınan ogana da oy vermissindir :D
Valla birader biz şimdiye kadar ailecek hep Chp'ye oy verdik. Bizim evde 7/24 Sözcü tv izleniyor. Ama bana göre siyaset dünyanın en boş işlerinden biridir. Ben iktidar değişimi olursa da ekonomik olarak bir rahatlama olacağını düşünmüyorum. Muhalefet te bol kepçeden sallıyor sürekli

Bu ülke insanına layık görülen değer 500 euro civarıdır ve değişmeyecek

Son düzenleme:

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,184
3,724
113
Valla birader biz şimdiye kadar ailecek hep Chp'ye oy verdik. Bizim evde 7/24 Sözcü tv izleniyor. Ama bana göre siyaset dünyanın en boş işlerinden biridir. Ben iktidar değişimi olursa da ekonomik olarak bir rahatlama olacağını düşünmüyorum. Muhalefet te bol kepçeden sallıyor sürekli
baskaa caren olsa haklısın ama yok o sebeple aynı sekilde devam.
lüksün yok yani, zke zke vercen :D