- 5,481
- 2,263
- 113
Yok be hocam markete çıktım da kapalı mecbur şimdilik hamur çay devam sabah güzel bı şölen ama sağolunBlack yemeğini yemiş, üstüne tatlı niyetine sweet baklava çeviriyordur.
Yok be hocam markete çıktım da kapalı mecbur şimdilik hamur çay devam sabah güzel bı şölen ama sağolunBlack yemeğini yemiş, üstüne tatlı niyetine sweet baklava çeviriyordur.
Kanka ben gelemem evlendikten sonra hanimdan ayri en uzak markete gidebildimValla gelinecekse buraya gelinir zaten akçay altınoluk ayvalık ayağımın altında körfez
Valla fazlasını paylasirimdmini kapat abi yarın okula gidicem 75 tl atar mısın yazarlar
paraya göre istiyolar artık 50 bin aldıysan 2k
500 aldıysan 75 tl
100 lira kazansan 10 lira isterler
istekleri bitmez
söylemedi deme
Ben biliyorum oraları çok gittim merkezi falan da iyi bilirimValla gelinecekse buraya gelinir zaten akçay altınoluk ayvalık ayağımın altında körfez
İstanbul uzak be kardesım skfjsjsjjdjsksaIstanbula yolunuz dusse bi masa kurardik kankam
Ben Arap yarımadası dışındaki ligler ile ilgilenmiyorum. Sünnete aykırı.Hocam bırak şimdi cemaati bu Gana ligini ne yapacaz
Merkeze 2 saat nerdeyse Edremit ben hiç bilmem merkezi de ilçede araba bile şart değilBen biliyorum oraları çok gittim merkezi falan da iyi bilirim
Usta mesajlarını tam okuyamadım ama İstanbul daysan iş ayarlayablrm sanaYok be hocam markete çıktım da kapalı mecbur şimdilik hamur çay devam sabah güzel bı şölen ama sağolun
Ankara'da olsan haftaya vize mülakatım vardı knk beIstanbula yolunuz dusse bi masa kurardik kankam
Barrios un söylediği yemek bu mu
Sen İstanbul’da mısın kardeşimIstanbula yolunuz dusse bi masa kurardik kankam
Kalacak yer varmı reisimUsta mesajlarını tam okuyamadım ama İstanbul daysan iş ayarlayablrm sana
Bir ara oralara yerleşme düşüncem bile vardı da nasip olmadıMerkeze 2 saat nerdeyse Edremit ben hiç bilmem merkezi de ilçede araba bile şart değil
Hayır o yolladı ucretini market dibimde ama kapalı sabah en azindanyumurta felanalirim diye dusundumBarrios un söylediği yemek bu mu
Yok usta günlük iş çok buralarda insaat kargo v.b gibi kastettimKalacak yer varmı reisim
Viski ile kanepe mi o dost. Gözlerim tam seçemiyor.
Kalacak yer lazım reisim çok sağolYok usta günlük iş çok buralarda insaat kargo v.b gibi kastettim
Caner Erkin burda doğdu geçen gördüm markette abimin çocukluk arkadasi hshdhdBir ara oralara yerleşme düşüncem bile vardı da nasip olmadı
Hocam dilin ne söylirViski ile kanepe mi o dost. Gözlerim tam seçemiyor.