- 25,483
- 26,752
- 113
Ben çok uzun yıllar oldu alkolu ve diğerlerini bırakalı içene de saygım var tabiki çay içerim yanında temiz havadaBende öyle uzun zamandır gitmiyorum
Ya evde ya pikniğe gittiğimizde alıom rakımı en iyisi gerek yok Tahirim
Ben çok uzun yıllar oldu alkolu ve diğerlerini bırakalı içene de saygım var tabiki çay içerim yanında temiz havadaBende öyle uzun zamandır gitmiyorum
Ya evde ya pikniğe gittiğimizde alıom rakımı en iyisi gerek yok Tahirim
Sen yinede kredi çekip oynama 😅😅Para hep var bizde, bende olmasa dostlarım da var en olmadı kredi çeker yine oynarım
Borcsuz başıma dert alamam aman uzak olsun dediğin gibiSen yinede kredi çekip oynama 😅😅
Benimkisi alkolik seviyesinde değil TahirimBen çok uzun yıllar oldu alkolu ve diğerlerini bırakalı içene de saygım var tabiki çay içerim yanında temiz havada
Kaç para lazımAcil acil acil roll yapmam lazim krizim tuttu
Benim hiç bişiym yok gardaş böyle mutluyumPara hep var bizde, bende olmasa dostlarım da var en olmadı kredi çeker yine oynarım
1 ins bulur muyumKaç para lazım
Tahirin deyişiyle Ender gelişen Osasuna atakları gibiyim de😅😅Benim hiç bişiym yok gardaş böyle mutluyum
500 bulurum senin için rahat ediceksen1 ins bulur muyum
Vallahi alkolden cezaevinde yattım ben geçen sene 5 sene öncenin cezası zaten sevmiyordum mana oldu banada bırakmam içinBenimkisi alkolik seviyesinde değil Tahirim
Sosyal içiçilik
Mesela istesem 3 4 ay içmem yani
Kanka hemen cok acil500 bulurum senin için rahat ediceksen
Yap bisiler ortak oluruz 5 dk ya yolla iban kankaKanka hemen cok acil
Alkol dozunda içilirse iyidirVallahi alkolden cezaevinde yattım ben geçen sene 5 sene öncenin cezası zaten sevmiyordum mana oldu banada bırakmam için
Sigarada iyidir heheheAlkol dozunda içilirse iyidir
Çay da iyidir 😅😅
Ortak olamayiz kanka kedime mama alcamYap bisiler ortak oluruz 5 dk ya yolla iban kanka
O zaten olmazsa olmazımız kırmızı çizgimiz 😅Sigarada iyidir hehehe
O zmn bb yada miyavvvOrtak olamayiz kanka kedime mama alcam
Hahah bu güzeldi 😅😅Ortak olamayiz kanka kedime mama alcam