Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tahir1603 | Kasa 500 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,380
3,623
113
Bakiyelerde bakiye değil 20-30 olsa adını siklemeye değsin dicem 2 ye 3 e gidiyorlar reziller
Götü kollamak lazım o zaman kanka beni kolay kolay çarpamazlar da çünkü ben borç vermiyorum kimseye şans parası atarım atarsam onu da zaten bi beklentim olmaz gelmese de olur

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,003
24,987
113
He valla bari seni carpalardi abi sen zengindin
Valla dolandirildim tabi bende ama 500 - 1 gitti yüklü verdiklerim hep geri geldi para alışverişi varsa gelmeyebilecegini de hesap etmek lazım yoksa bizide düdükleyen çok oldu

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,054
10,433
113
Valla dolandirildim tabi bende ama 500 - 1 gitti yüklü verdiklerim hep geri geldi para alışverişi varsa gelmeyebilecegini de hesap etmek lazım yoksa bizide düdükleyen çok oldu
Doğrudur abican peki bu adam bu saatten sonra forma girmeye yüzü olurmu?

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,003
24,987
113
Götü kollamak lazım o zaman kanka beni kolay kolay çarpamazlar da çünkü ben borç vermiyorum kimseye şans parası atarım atarsam onu da zaten bi beklentim olmaz gelmese de olur
Valla ne borc alırım ne para isterim ne de borç veririm 1-2 kişi hariç hatta biri iban at dediğinde bile borcsa almiyim derim insanoğlu ödeyemez kendini etmeye gerek yok kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...