- 24,003
- 24,986
- 113
Teşekkürler canımTebrikler tahir
Teşekkürler canımTebrikler tahir
Bisiler kazaanirsan geri atiyon nasıl olsa sen hahdhKardesim tesekkur ederim takip ederken yoruldum ucu ucuna gelmisti 😀
Miami sahillerinde Latin gacılarla fink atıyor olabilir@Losers nerde yav
Bu mevzu ne la her yere bunu etiketliyon çarptı mı seni@Losers nerde yav
Ayağı kirilsinMiami sahillerinde Latin gacılarla fink atıyor olabilir
EvetBu mevzu ne la her yere bunu etiketliyon çarptı mı seni
Bu ne arkadaş forumda çarpan çarpana.
Bakiyelerde bakiye değil 20-30 olsa adını siklemeye değsin dicem 2 ye 3 e gidiyorlar rezillerBu ne arkadaş forumda çarpan çarpana.
🤨🤨🤨Miami sahillerinde Latin gacılarla fink atıyor olabilir
He valla bari seni carpalardi abi sen zengindinBakiyelerde bakiye değil 20-30 olsa adını siklemeye değsin dicem 2 ye 3 e gidiyorlar reziller
Abi 2.5 gitti olsa şimdi para 20 k olmustuBakiyelerde bakiye değil 20-30 olsa adını siklemeye değsin dicem 2 ye 3 e gidiyorlar reziller
Götü kollamak lazım o zaman kanka beni kolay kolay çarpamazlar da çünkü ben borç vermiyorum kimseye şans parası atarım atarsam onu da zaten bi beklentim olmaz gelmese de olurBakiyelerde bakiye değil 20-30 olsa adını siklemeye değsin dicem 2 ye 3 e gidiyorlar reziller
1600 e kapattık fırını 500 takip etmeyen kankama 1100 de bana zirvede bıraktım hshdhdAha kankam wonlamış 30k olduk mu canım @tahir1603 🤣🤣🤣
Valla dolandirildim tabi bende ama 500 - 1 gitti yüklü verdiklerim hep geri geldi para alışverişi varsa gelmeyebilecegini de hesap etmek lazım yoksa bizide düdükleyen çok olduHe valla bari seni carpalardi abi sen zengindin
Adamsın bebeğim1600 e kapattık fırını 500 takip etmeyen kankama 1100 de bana zirvede bıraktım hshdhd
Doğrudur abican peki bu adam bu saatten sonra forma girmeye yüzü olurmu?Valla dolandirildim tabi bende ama 500 - 1 gitti yüklü verdiklerim hep geri geldi para alışverişi varsa gelmeyebilecegini de hesap etmek lazım yoksa bizide düdükleyen çok oldu
Bol şansSponsor @fearjr1992 olursa 1 kişi ödül
Valla ne borc alırım ne para isterim ne de borç veririm 1-2 kişi hariç hatta biri iban at dediğinde bile borcsa almiyim derim insanoğlu ödeyemez kendini etmeye gerek yok kankaGötü kollamak lazım o zaman kanka beni kolay kolay çarpamazlar da çünkü ben borç vermiyorum kimseye şans parası atarım atarsam onu da zaten bi beklentim olmaz gelmese de olur