- 74,360
- 39,500
- 113
Sen makinist misin Ama benden hızlı olamazsın ben pilotumKornalari basa basa tam gaz gidiom dayi onume geleni bicerinm 😂
Sen makinist misin Ama benden hızlı olamazsın ben pilotumKornalari basa basa tam gaz gidiom dayi onume geleni bicerinm 😂
Benim mesleğim daha güzel uçuyorum direktMuro ayipsana amk valla
Yuksekte sen yerde ben baby 😂Sen makinist misin Ama benden hızlı olamazsın ben pilotum
Senin zehiri biz yakalayamyz canoBenim mesleğim daha güzel uçuyorum direkt
sen hergun arşa ucup gelion 🤣🤣Sen makinist misin Ama benden hızlı olamazsın ben pilotum
Seviyorum bilmiyorum ki ya Allah affetsin ne diyeyimsen hergun arşa ucup gelion 🤣🤣
Metinle takil iman edersn 😂😂Seviyorum bilmiyorum ki ya Allah affetsin ne diyeyim
inan af etmez ama buda senin yapinSeviyorum bilmiyorum ki ya Allah affetsin ne diyeyim
Dayko oglan nasil loo yeni aklima geldi bayadir yoktum biliyoninan af etmez ama buda senin yapin
hangi yone iman🤣🤣Metinle takil iman edersn 😂😂
cok sukur duzeldi😍😍 ise basladi geneDayko oglan nasil loo yeni aklima geldi bayadir yoktum biliyon
İşi gücü rast gitsin Allah sağlık versincok sukur duzeldi😍😍 ise basladi gene
Amin amin dayko sevindim cano rabbim sonunu guzel eylesincok sukur duzeldi😍😍 ise basladi gene
Meslek necok sukur duzeldi😍😍 ise basladi gene
Bana da sal ucmamz lazm ,😂Neyse ben biraz film izliyorum Para geldi mi bildirim gelir zaten ıbanlar var atarım buraya yazarsınız
amin isallah hayvanoglu bide bana bi torun yapsaAmin amin dayko sevindim cano rabbim sonunu guzel eylesin
Dön gelsinBana da sal ucmamz lazm ,😂
insan kaynaklari ilac firmasindaMeslek ne
Yatışinsan kaynaklari ilac firmasinda