- 24,983
- 17,827
- 113
Oda olur dayi rizikdir bu isler allahin izniyel dede de olursun insallahamin isallah hayvanoglu bide bana bi torun yapsa
Oda olur dayi rizikdir bu isler allahin izniyel dede de olursun insallahamin isallah hayvanoglu bide bana bi torun yapsa
isi guzel
Ehli mumin din gardasm 😂
hafiz maddi manevi inanilmaz yordu ama sukurOda olur dayi rizikdir bu isler allahin izniyel dede de olursun insallah
Allah bundan sonra hidayet versin dayko insallah h 🙏hafiz maddi manevi inanilmaz yordu ama sukur
Geç kaldık işe trafık varEhli mumin din gardasm 😂
Gelmistirde @Tekgol1 telefonuna bakmiyo benceNeyse ben biraz film izliyorum Para geldi mi bildirim gelir zaten ıbanlar var atarım buraya yazarsınız
senin sifatina sicim kahveyi unuttum aq makine yanacak😂😂Oda olur dayi rizikdir bu isler allahin izniyel dede de olursun insallah
para gelir isi var biraz sabirGelmistirde @Tekgol1 telefonuna bakmiyo bence
Deseydin birskirdm ben seni tam gaz 😂Geç kaldık işe trafık var
Sana da hayırlı sabahlarOzaman beyler cumleten hayirli sabahlar hayirli isler diliyorum hepjnize 🙏🙏
Afiyet olsn dayko 🙏senin sifatina sicim kahveyi unuttum aq makine yanacak😂😂
treni dikkatli kullan 45.km de radar var ceza yeme😂😂Ozaman beyler cumleten hayirli sabahlar hayirli isler diliyorum hepjnize 🙏🙏
Seviyorum seni dayko varolasin 🙏treni dikkatli kullan 45.km de radar var ceza yeme😂😂
Bekliyoruz sinan'ımAbo tel kapandi açildi para gelmemis bende markete cikiyordum
Tebr