Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Tekgol1 // Gelirse Kasa 1250 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,412
39,533
113
Sana demedim dost ama haksızmıyım o konuda?
O konuda haklısın bir şey demem de ama o da makarasında emin ol Metin'in burada kimse sevmez buna emin ol Belki beni de yönetime bildiriyordu arada bir uyuz olduğu dönemler olmuştur Ama hiçbir yanlışını bana karşı görmedim bugüne kadar ne bileyim o yüzden Metin kitlensem bile bana yakın kaç kere kitlendim ona ama sevdiğimden işte yanına uğrayıp bir çay içmedim onun

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,045
38,104
113
O konuda haklısın bir şey demem de ama o da makarasında emin ol Metin'in burada kimse sevmez buna emin ol Belki beni de yönetime bildiriyordu arada bir uyuz olduğu dönemler olmuştur Ama hiçbir yanlışını bana karşı görmedim bugüne kadar ne bileyim o yüzden Metin kitlensem bile bana yakın kaç kere kitlendim ona ama sevdiğimden işte yanına uğrayıp bir çay içmedim onun
İşe gıdıyom trafık var muro boşver

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,245
834
113
Yok be dost tamam makara felanda bu hayatı çok kasmamak lazım ama abartmadan aq

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,412
39,533
113
Neyse ben şu ödül gelsin ödülleri dağıtayım Hayırlı sabahlarınız olsun konuyu dağıtmayalım zaten dağılacağı kadar dağıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...