- 20,092
- 21,666
- 113
Anında beklemeye aldı gelen giden yok henüz 😂Testo at şu parayı artık burda sexting yapmaya başladılar aw
Anında beklemeye aldı gelen giden yok henüz 😂Testo at şu parayı artık burda sexting yapmaya başladılar aw
Bayramdan sonraki hafta gelin tatile %70 discount var her yerde haziran bomboş rez yokBugün 25k olsa bile sabahına çıkamıyoruz ki kumarsiz 25k lazım bize
İyi günler kardeşim öpüyorumNeyse ben dışarıyı keşfetmeye çıkar hayırlı gunler
Eyw abi grszİyi günler kardeşim öpüyorum
Sohbet edecek konu kalmadı nerde bu para kardeşim. Cinsellik konuşuluyor konudaAnında beklemeye aldı gelen giden yok henüz 😂
Derken geldi kankalar ibanAnında beklemeye aldı gelen giden yok henüz 😂
Aga ben 5 yıldızlı otelde çalıştım son sezon zaten bu sezonda illa gel diyorlar hakimim olaylara da haziran başı tam gitmelik dediğin gibiBayramdan sonraki hafta gelin tatile %70 discount var her yerde haziran bomboş rez yok
Erken gelmiş zaaagagahaggagagsgsggshdbdhhd 🤣🤣🤣Derken geldi kankalar iban
Atıyorum hemen ( ironi ) 🤣😁😁😁😁😁Derken geldi kankalar iban
Reis bi para vursakda sana 5 k lik rol acdirsak 😁😁Aga ben 5 yıldızlı otelde çalıştım son sezon zaten bu sezonda illa gel diyorlar hakimim olaylara da haziran başı tam gitmelik dediğin gibi
Kanka bir de sana tavsiyem butik otel tut tatile gideceğin zaman internette 7-8K para yazarlar telefonla arayınca 3e oda bırakırlarAga ben 5 yıldızlı otelde çalıştım son sezon zaten bu sezonda illa gel diyorlar hakimim olaylara da haziran başı tam gitmelik dediğin gibi
Aynı şeyi bende senin için düşünüyorum kardesim de roll olarak değil öyle şans parası diye düşünüyorum gönlü zengin bi arkadaşsın senReis bi para vursakda sana 5 k lik rol acdirsak 😁😁
O senin gönül zenginliğin reis eyw 👑Aynı şeyi bende senin için düşünüyorum kardesim de roll olarak değil öyle şans parası diye düşünüyorum gönlü zengin bi arkadaşsın sen
Kanka tatil işi suan uzakta eyvallah yinede olursa dikkat ederimKanka bir de sana tavsiyem butik otel tut tatile gideceğin zaman internette 7-8K para yazarlar telefonla arayınca 3e oda bırakırlar
İyi sabahlarCümleten hayırlı sabahlar bende kaçar Allaha emanetsiniz
uyuyodur elemanhani oglum nerde bu eleman ben hiç görmüyorum 200 falan
İlk defa duydumLa bu takadan anliyan varmı arkadaşları üye ettik nakit çekecektir yanlışlıkla fasulyeyi altına cevridik yav