- 19,863
- 11,098
- 113
Sen gerçi yapisirsin adama almadan bırakmasın puahahaeminmisin 😂😂😂😂
Sen gerçi yapisirsin adama almadan bırakmasın puahahaeminmisin 😂😂😂😂
Kasa 500 hedef 7 adım diye yola çıkılmaz hwhs15K koymadan markete gidilmiyor zaten aw
4.5 üst tüm kasa 🤣4 oldu ya la . Tüm kasa 5 orandan basmak vardı
ole diyorsan oledirSen gerçi yapisirsin adama almadan bırakmasın puahaha
4 demiş miydimİkisi de 4 oldu bir de
Neyi boş yapıyorum kardeşim sen şimdi konuştuğun lafmiYerlisiyiz kardeşim 7 kuşak boş yapmıyoruz gel sana tatil yaptırız diye, Marmaris değil ama datca tarafı
Bro ne yapmak istediğine bağlı yani, halk plajı ve gezi planlıyorsan kalacak yer dışında giderin yokKasa 500 hedef 7 adım diye yola çıkılmaz hwhs
Yeter yeter ekmek parası çıktıİkisi de 4 oldu bir de
Olum ben yapmıyorum diyorum zaten sen değilNeyi boş yapıyorum kardeşim sen şimdi konuştuğun lafmi
Borcun vardı bana hatirliyormusun onu alım ozaman puahahole diyorsan oledir
Ahmetim çok iyi niyetlisinde yinede parasız yola çıkılmaz ben parayı koyarsam söz gelirim ama geceleri takılırız seninleAbi herşey benden seni dayım olarak tanitacam oteli denemeye geldi diyecem sen cebine sigara parası yol paranı köy gel
Kardeşim ölüm lu molumlu konuşma para gördün değiştin yakistiramadimOlum ben yapmıyorum diyorum zaten sen değil
hangi borc paran mi bitti len😂😂😂Borcun vardı bana hatirliyormusun onu alım ozaman puahah
Senin keyfine abi beklerizAhmetim çok iyi niyetlisinde yinede parasız yola çıkılmaz ben parayı koyarsam söz gelirim ama geceleri takılırız seninle
Yaşının %50si kadar büyüğüm senden sayısalcısın ya hesapla bi 😅😅Kardeşim ölüm lu molumlu konuşma para gördün değiştin yakistiramadim
Ben Rus esc artı rulet masasinda boğulmak istiyorum kardeşimBro ne yapmak istediğine bağlı yani, halk plajı ve gezi planlıyorsan kalacak yer dışında giderin yok
Bitti verecenmi insan borcunu unuturmu puhahahangi borc paran mi bitti len😂😂😂
Maalesef matematik im yetmedi puajahYaşının %50si kadar büyüğüm senden sayısalcısın ya hesapla bi 😅😅
Biz manuel devam yaBen Rus esc artı rulet masasinda boğulmak istiyorum kardeşim
unutmazBitti verecenmi insan borcunu unuturmu puhaha