- 24,790
- 26,003
- 113
Onun borcu parayı alana kadar Ahmet hwhehBitti verecenmi insan borcunu unuturmu puhaha
Onun borcu parayı alana kadar Ahmet hwhehBitti verecenmi insan borcunu unuturmu puhaha
Marmaris için Rus çok kolay ama Muğla içinde Marmaris dışında Rus denk getiremezsinBen Rus esc artı rulet masasinda boğulmak istiyorum kardeşim
Ver ozaman ne bekliyorsununutmaz
Çok denedik eski tadı vermiyor artıkBiz manuel devam ya
yokki borcum vereyimVer ozaman ne bekliyorsun
Alamanci da olur da Japon falan bana gelmezMarmaris için Rus çok kolay ama Muğla içinde Marmaris dışında Rus denk getiremezsin
Lakabım hortumcu. Elimize yapıştı artık 😁Çok denedik eski tadı vermiyor artık
Aaaaaaaaaayokki borcum vereyim
Marmaris kısmında 25K parayla iyi tatil yaparsın dost 2 kişi 3 günAlamanci da olur da Japon falan bana gelme
Japon nasıl gelmez ya . hayalim asyalı 😁🤣Alamanci da olur da Japon falan bana gelmez
malezyaJapon nasıl gelmez ya . hayalim asyalı 😁🤣
Yok küçükken videolarını izliyorduk kıllı falan asyali fobim var benimJapon nasıl gelmez ya . hayalim asyalı 😁🤣
Heee senin Malezya'lıydı di mi . Ben japon hastasıyım hem araba hem womenmalezya
Teknoloji gelişti dost . Alıyorlar artık kıllarıYok küçükken videolarını izliyorduk kıllı falan asyali fobim var benim
Bugün 25k olsa bile sabahına çıkamıyoruz ki kumarsiz 25k lazım bizeMarmaris kısmında 25K parayla iyi tatil yaparsın dost 2 kişi 3 gün
Dakika başı 50 YTLTesto at şu parayı artık burda sexting yapmaya başladılar aw
Fobi yaptı bende sevemedim hicbiiriniTeknoloji gelişti dost . Alıyorlar artık kılları
Olur olur yeriz 🤣Fobi yaptı bende sevemedim hicbiirini