- 19,417
- 20,965
- 113
Sağol abim sen nereye kayboldun Kadir abi maç izlemeye gitti ondan haberimiz varSıkıntı yok kardeşim herzaman bereketli olsun rollerin
Sağol abim sen nereye kayboldun Kadir abi maç izlemeye gitti ondan haberimiz varSıkıntı yok kardeşim herzaman bereketli olsun rollerin
Çay sigara derken daldık TV'ye şimdi geldikSağol abim sen nereye kayboldun Kadir abi maç izlemeye gitti ondan haberimiz var
İşte zenginlerden duymayı sevdiğim en güzel laf öz abim benim ayakkabından su içilir 😆Tutsada bana atma takip eden dostlarımız varken yakışmaz bize onları gör mutlu olurum ben
Öbür Metin var çağırayım sadık dostumuzGolcümetin olsaydı orispi kizlar orispi DC Power bir tane atamadınız derdi şükür o bugün erkenden uyumuş
Dur iki dakika çayımı içeyim migdem kalkmadanİşte zenginlerden duymayı sevdiğim en güzel laf öz abim benim ayakkabından su içilir 😆
Aman aman benden uzak olsun 13. Banımı yemek istemiyorum onun yüzündenÖbür Metin var çağırayım sadık dostumuz
Abi sınırsız kasa yokki bizde o çocuk 2 kaybediyor 3 kazanıyorEşref harici rolcu yokmu yeşil görelim birdefa sürekli lose kırmızı
Nasip gülümGelmez bura reisler yormayın kendinizi gidin uyuyun sahada kola burçak yapıyor inneler
Sende haklısın sınırsız kasa olunca zaten gariban sporu ile işimiz olmaz rulet candır🤫Abi sınırsız kasa yokki bizde o çocuk 2 kaybediyor 3 kazanıyor
Vallahi abi spor falan uğraşmam ben şimdi 5 k olsa spincoda beş dakikada vurur geçerim olursa 15-20 k kasa olur maça 5 atıp 8 gelsin diye strese girmeye gerek yokSende haklısın sınırsız kasa olunca zaten gariban sporu ile işimiz olmaz rulet candır🤫
Bende öyle sporla iddaa ile işim olmaz binde birVallahi abi spor falan uğraşmam ben şimdi 5 k olsa spincoda beş dakikada vurur geçerim olursa 15-20 k kasa olur maça 5 atıp 8 gelsin diye strese girmeye gerek yok
Hangi maç dostumAttı geri çekti sanırım
Arjantin tamammm 😍😍😍Attı geri çekti sanırım
Belliydi böyle olca karılarda ev favoriymiş ben ondan yatar diye düşündümPowera kaldık
Yok ta power kötüAttı geri çekti sanırım