Şimdi sonuçlanması gerek dostum aisscore bitti gösteriyor keza betcodadaDost bu son adımdı zaten konuyu açarken de yazdım 3 diye de kupon sonuçlanmadı maç bitti göstermiyor hiçbir yerde rakibe sayı yazabilirler bizden silebilirler ben kazandindigimizdanda emin değilim ki
Dost bende 2.ceyrek sayisina vurmuştum amagec sonuçlanır 3. Çeyrek başlar başlamaz sonuçlanırDost bu son adımdı zaten konuyu açarken de yazdım 3 diye de kupon sonuçlanmadı maç bitti göstermiyor hiçbir yerde rakibe sayı yazabilirler bizden silebilirler ben kazandindigimizdanda emin değilim ki
5 dk ya wonBu kadar oyun durdu ya betco biraz geç sonuçlanacak
Kanka Kanada da bir oruspu vardı dolandırdı beni arar mısın benim için 😅😅😅Ciddi manada söylüyorum Brezilya da tanıdığım yok ama Kolombiyada Kanada falan var aradım ama ulaşamadım soracaktım belki bu bilgileri vardır diye
sonuçlandı şimdi5 dk ya won
Sana da tebriklerDost bende 2.ceyrek sayisina vurmuştum amagec sonuçlanır 3. Çeyrek başlar başlamaz sonuçlanır
AynenŞuan bitti yazdı an itibari ile
Sana da bol şans reisBende jojo koddan çıkan 2867 kazancı dep kazanira bastım 1.47 den şimdi😀
Geç olsun güç olmasın HakanımBu kadar oyun durdu ya betco biraz geç sonuçlanacak
Bunlar hep Trump in oyunlariCiddi manada söylüyorum Brezilya da tanıdığım yok ama Kolombiyada Kanada falan var aradım ama ulaşamadım soracaktım belki bu bilgileri vardır diye