- 89,059
- 17,952
- 113
Tebrikler sonundaKupon sonuçlandı çekim verildi mucizevi şekilde geldi kupon
Tebrikler sonundaKupon sonuçlandı çekim verildi mucizevi şekilde geldi kupon
Öyle dostumGeç olsun güç olmasın Hakanım
Hadi hayırlısı gözün aydınKupon sonuçlandı çekim verildi mucizevi şekilde geldi kupon
Öyle oldu vallaKupon sonuçlandı çekim verildi mucizevi şekilde geldi kupon
Kanser ettiler valla a istersen marleye sor 🤣Sana da tebrikler
Tebrikler kardeşim kazancın daim olsun 🙂Kupon sonuçlandı çekim verildi mucizevi şekilde geldi kupon
tebrikler krallKupon sonuçlandı çekim verildi mucizevi şekilde geldi kupon
Emeğine Sağlık dostum gece gece iyi stres oldun ama , temiz uyku dahası yokKupon sonuçlandı çekim verildi mucizevi şekilde geldi kupon
Ne yükleniyor
Kış günü adamı terlettirir bunlar reis 😅Kanser ettiler valla a istersen marleye sor 🤣
Tebrikler, daim olsunKupon sonuçlandı çekim verildi mucizevi şekilde geldi kupon
o stresle uyuyamaz daha kanka 😂 😂Emeğine Sağlık dostum gece gece iyi stres oldun ama , temiz uyku dahası yok
Bende bilmiyorum 😅😅😅😅💨💨💨Ne yükleniyor
Uyur uyur 😍👍o stresle uyuyamaz daha kanka 😂 😂
Kesene bereket dostNormalde konu açarkende belirtmiştim 2-3 kişiye diye ama bu kadar kişi bı gerilim yaşadık bana bı tane listeci lazım baştan sona en aktif 10 kişi+ listeci ödül alamayan arkadaşlar da kusura bakmasın Gönül ister herkese verelim yine roll açarım olmadı ordada kazanırsak onlara veririz şimdi sağlam adaletine güvenilen kim var
Eyw dostNormalde konu açarkende belirtmiştim 2-3 kişiye diye ama bu kadar kişi bı gerilim yaşadık bana bı tane listeci lazım baştan sona en aktif 10 kişi+ listeci ödül alamayan arkadaşlar da kusura bakmasın Gönül ister herkese verelim yine roll açarım olmadı ordada kazanırsak onlara veririz şimdi sağlam adaletine güvenilen kim var
Düşüncene sağlık dostum 🙏🍀🥰Normalde konu açarkende belirtmiştim 2-3 kişiye diye ama bu kadar kişi bı gerilim yaşadık bana bı tane listeci lazım baştan sona en aktif 10 kişi+ listeci ödül alamayan arkadaşlar da kusura bakmasın Gönül ister herkese verelim yine roll açarım olmadı ordada kazanırsak onlara veririz şimdi sağlam adaletine güvenilen kim var