- 24,514
- 25,775
- 113
Günaha giriyoruz gücüm tükendi görüşürüz agaKardesım ben görmüş geçirmiş adamım beni lütfen osbircilerle hayatta hiç bir şey gormemıs hıc bir şey yaşamamış ortam gormemıs adamlarla bır tutma
Günaha giriyoruz gücüm tükendi görüşürüz agaKardesım ben görmüş geçirmiş adamım beni lütfen osbircilerle hayatta hiç bir şey gormemıs hıc bir şey yaşamamış ortam gormemıs adamlarla bır tutma
Eyvallah aga10 numara adamsın kaliteni düşürme 👍🏻
uzun süredir dediğin 2 yıldır mi amk sen kendi öz abine düşman ol zaten senin tek hayatin burası kendi hayatında birseyleri bok etmişsin burada sanal dunyanda bir karakter bürünmüşşün kimsenin mevzusu seni alakadar etmez tahir bana beni bağlamaz diyip de gelip burada kelime oyunu yapma seni gercekten bağlayan birseynyok sana dedim ki benimle ilgili mesaj yazma dedim hatta 2 defa dedim yapma artık olur mu kardeşim bu arada gercekten seninle ciddi bir meselemiz olmadı yani bana düşman gibi davranmana beni sinir etmene gerek yok seninle foruma ilk katıldığın zamanlar cok alışverişimiz muhabbetimiz olmuştuAlkislamalimiyim seni @AllanSaintMaximin i uzun süredir tanıyorum bana sonsuz maddi güveni olduğunu bilirim benimde ona karşı aynı sekil güvenim ben o da aynısını yapsa ona da düşman olurum başkasına zarar veren birini nasıl dostça karsiliyim ben kendi öz abimle 8 aydır tek kelime etmiyorum yanlış yaptı diye sen kimsin de sana peşkeş cekicem
biraderim sen gecen gun rol açıp ta ulaşacağım diyip kazanınca kimseye ulaşmayan arkafas degil misin10 numara adamsın kaliteni düşürme 👍🏻
Kara kral beni ekle listeye dağıtım yapacaksan 😀😀neyse beyler dağılın yeter bu kadar herkes biliyor nasıl olsa neyin ne oldugunu rollerinize felan almayın bunu hiç bişey vermeyin akıllansın.
Aynen Alkan on numara adamdır paranızı sonsuz kere emanet edebilirsiniz yazma daha takatim kalmadı kalp kırmak istemiyorumuzun süredir dediğin 2 yıldır mi amk sen kendi öz abine düşman ol zaten senin tek hayatin burası kendi hayatında birseyleri bok etmişsin burada sanal dunyanda bir karakter bürünmüşşün kimsenin mevzusu seni alakadar etmez tahir bana beni bağlamaz diyip de gelip burada kelime oyunu yapma seni gercekten bağlayan birseynyok sana dedim ki benimle ilgili mesaj yazma dedim hatta 2 defa dedim yapma artık olur mu kardeşim bu arada gercekten seninle ciddi bir meselemiz olmadı yani bana düşman gibi davranmana beni sinir etmene gerek yok seninle foruma ilk katıldığın zamanlar cok alışverişimiz muhabbetimiz olmuştu
alkan şu dm mesajını at Allah aşkına yalancı herif çok merak ettimsenin bana attığın dm yi sergilememi ister misin hani ilac alacagin
bunu herkes yapiyor emin ol ama şunu söyleyeyim dostum hani benden 300 lira istediğin bir dm var ya hani mide ilacı alcam ülser var vs dediğin onu atmamı ister misin buraya bari biraz akıllı davran gerizekali olduğun biradan belli yani ben herkese güzellik yapmışımdır gelip bana sana attığım dm yi gösteriyorsun hahahaa
silmişim be biraderalkan şu dm mesajını at Allah aşkına yalancı herif çok merak ettim![]()
Karam benim mevzuyu bitirdim arkadaşla daha benle muhattap olmaycak benim zaten onla işim olmaz ben gerekeni kendisine söyledin var ol karam adamsın senneyse beyler dağılın yeter bu kadar herkes biliyor nasıl olsa neyin ne oldugunu rollerinize felan almayın bunu hiç bişey vermeyin akıllansın.
baskalarinin sözüyle is yapan adam kari muamelesi görür dostum unutma bunu bu arada escape hariç kimseyi alakadar eden bir mesele yokneyse beyler dağılın yeter bu kadar herkes biliyor nasıl olsa neyin ne oldugunu rollerinize felan almayın bunu hiç bişey vermeyin akıllansın.
senin yalanını emi ben sana burda hiç dm atmadım nerenden uyduruyorsan artık benim ülserim vs mide hastalığım da yoksilmişim be birader
Yamyamlara ulaşmıyorum. Prensip meselesi
Kesene bereket gönlünden ne koparsa razıyız dostumBi dağıtım yapayım buradaki dostlara ortam yumuşasın miktar siz belirleyin dostlar
la birader senin konunda bu 2 adam vardi 2 saat takip ettiler sen gondercem diye konuyu kapattirdin kime gönderdin o zamanYamyamlara ulaşmıyorum. Prensip meselesi
kardeşim böylelerine fırsat verilmemesi lazım forum da bugün sana yarın bizlere dolandırıcı her zaman aynıdır.Karam benim mevzuyu bitirdim arkadaşla daha benle muhattap olmaycak benim zaten onla işim olmaz ben gerekeni kendisine söyledin var ol karam adamsın sen
Ben o zaman söyledim zaten size gereken gerektiği gibi davransın herkesekardeşim böylelerine fırsat verilmemesi lazım forum da bugün sana yarın bizlere dolandırıcı her zaman aynıdır.
sen onu surekli rol takip edip tek rol cekilis açmayan adamlara söyle biraderim beb burada hep rol cekilis açtım bir tanesi desin hadi bana paramj atmadi diyekardeşim böylelerine fırsat verilmemesi lazım forum da bugün sana yarın bizlere dolandırıcı her zaman aynıdır.