Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling tolga1453 | Kasa 1080 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
Alkislamalimiyim seni @AllanSaintMaximin i uzun süredir tanıyorum bana sonsuz maddi güveni olduğunu bilirim benimde ona karşı aynı sekil güvenim ben o da aynısını yapsa ona da düşman olurum başkasına zarar veren birini nasıl dostça karsiliyim ben kendi öz abimle 8 aydır tek kelime etmiyorum yanlış yaptı diye sen kimsin de sana peşkeş cekicem
uzun süredir dediğin 2 yıldır mi amk sen kendi öz abine düşman ol zaten senin tek hayatin burası kendi hayatında birseyleri bok etmişsin burada sanal dunyanda bir karakter bürünmüşşün kimsenin mevzusu seni alakadar etmez tahir bana beni bağlamaz diyip de gelip burada kelime oyunu yapma seni gercekten bağlayan birseynyok sana dedim ki benimle ilgili mesaj yazma dedim hatta 2 defa dedim yapma artık olur mu kardeşim bu arada gercekten seninle ciddi bir meselemiz olmadı yani bana düşman gibi davranmana beni sinir etmene gerek yok seninle foruma ilk katıldığın zamanlar cok alışverişimiz muhabbetimiz olmuştu

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,113
9,099
113
neyse beyler dağılın yeter bu kadar herkes biliyor nasıl olsa neyin ne oldugunu rollerinize felan almayın bunu hiç bişey vermeyin akıllansın.

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,423
25,615
113
uzun süredir dediğin 2 yıldır mi amk sen kendi öz abine düşman ol zaten senin tek hayatin burası kendi hayatında birseyleri bok etmişsin burada sanal dunyanda bir karakter bürünmüşşün kimsenin mevzusu seni alakadar etmez tahir bana beni bağlamaz diyip de gelip burada kelime oyunu yapma seni gercekten bağlayan birseynyok sana dedim ki benimle ilgili mesaj yazma dedim hatta 2 defa dedim yapma artık olur mu kardeşim bu arada gercekten seninle ciddi bir meselemiz olmadı yani bana düşman gibi davranmana beni sinir etmene gerek yok seninle foruma ilk katıldığın zamanlar cok alışverişimiz muhabbetimiz olmuştu
Aynen Alkan on numara adamdır paranızı sonsuz kere emanet edebilirsiniz yazma daha takatim kalmadı kalp kırmak istemiyorum

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,113
9,099
113
senin bana attığın dm yi sergilememi ister misin hani ilac alacagin

bunu herkes yapiyor emin ol ama şunu söyleyeyim dostum hani benden 300 lira istediğin bir dm var ya hani mide ilacı alcam ülser var vs dediğin onu atmamı ister misin buraya bari biraz akıllı davran gerizekali olduğun biradan belli yani ben herkese güzellik yapmışımdır gelip bana sana attığım dm yi gösteriyorsun hahahaa
alkan şu dm mesajını at Allah aşkına yalancı herif çok merak ettim :D

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,657
14,380
113
neyse beyler dağılın yeter bu kadar herkes biliyor nasıl olsa neyin ne oldugunu rollerinize felan almayın bunu hiç bişey vermeyin akıllansın.
Karam benim mevzuyu bitirdim arkadaşla daha benle muhattap olmaycak benim zaten onla işim olmaz ben gerekeni kendisine söyledin var ol karam adamsın sen

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
baskalarinin sözüyle is yapan adam kari muamelesi görür dostum unutma bunu bu arada escape hariç kimseyi alakadar eden bir mesele yok

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,113
9,099
113
silmişim be birader
senin yalanını emi ben sana burda hiç dm atmadım nerenden uyduruyorsan artık benim ülserim vs mide hastalığım da yok :D
ayrıca çok arkadaşım var ihtiyacım olsa onlardan isterim senin gibi düzenbazdan neden istiyim la :D sen forumda dm atmadığın kişi kalmamış mke :D

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,113
9,099
113
Karam benim mevzuyu bitirdim arkadaşla daha benle muhattap olmaycak benim zaten onla işim olmaz ben gerekeni kendisine söyledin var ol karam adamsın sen
kardeşim böylelerine fırsat verilmemesi lazım forum da bugün sana yarın bizlere dolandırıcı her zaman aynıdır.

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,750
4,470
113
kardeşim böylelerine fırsat verilmemesi lazım forum da bugün sana yarın bizlere dolandırıcı her zaman aynıdır.
sen onu surekli rol takip edip tek rol cekilis açmayan adamlara söyle biraderim beb burada hep rol cekilis açtım bir tanesi desin hadi bana paramj atmadi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...