- 9,224
- 7,647
- 113
Kötü bir seyLafın bana ise 9 sene olacak burdayım. Birisi hakkımda kötü bir şey desin bırakırım forumu. İfşa diyor ya ahhahahshahshahah😁
Kötü bir seyLafın bana ise 9 sene olacak burdayım. Birisi hakkımda kötü bir şey desin bırakırım forumu. İfşa diyor ya ahhahahshahshahah😁
haftada 2 3 defa 500 e dost oluruz bazıları gibi hatta alakamız olmayan işlere burnumuzu bile sokarız oyle yapiyorlar her meselen şahsi meselemiz olurBunun şerefine herkese 500![]()
Uykudan uyandırdı telefon alarm verdi şakaysa bozuşuruz 😂Bunun şerefine herkese 500![]()
Eski halim şeklim olsa lafı bile olmazdı ama şuan 500 beni bile sevindirirUykudan uyandırdı telefon alarm verdi şakaysa bozuşuruz 😂
O eski halimden eser bile yokEski halim şeklim olsa lafı bile olmazdı ama şuan 500 beni bile sevindirir![]()
Dagıtım parasını yedın mıHele o tahir hic konuşmasın daha utanmadan benimle sorunu varmış gibi baskalarinin lafıyla bana tavır alıyor Allahım ne insanlar var ya
Ağam sen de haksızsın hala topu tahire atıyorsun 😂Hele o tahir hic konuşmasın daha utanmadan benimle sorunu varmış gibi baskalarinin lafıyla bana tavır alıyor Allahım ne insanlar var ya
evet ama kimseyi alakadar etmez ki yani o yuzden dostum bu arkadaslara neAğam sen de haksızsın hala topu tahire atıyorsun 😂
dağıtım parasi degil lan oDagıtım parasını yedın mı
Kral sen tartışacak adam arıyorsun kendine .. iyi sabahlarevet ama kimseyi alakadar etmez ki yani o yuzden dostum bu arkadaslara ne
yok be kral ben burada rol takip ediyordum 3 5 grup üzerime çullandıKral sen tartışacak adam arıyorsun kendine .. iyi sabahlar
Ben ole duydum dagıt dıye vermısler yemıssın catur cuturdağıtım parasi degil lan o
hayır dağıtım degildi o sitede binus var üyelik ac dedi arkadas oBen ole duydum dagıt dıye vermısler yemıssın catur cutur
kılıç çevirme atacak abiShellac gelince burdan bikac kelle ile çıkar gibime geliyor
Adamsın be reisalkan senle muhabettimizde vardı fazla olmasa da kötü birisin diyemem olur ınsanlık hali hersey olabılır bende burdan borc alıyorum günü gelıyor para olmuyor hemen yazıyorum bıkacgün idare et diye kırımıyorlar tamam diyorlar para bıgun olur bıgun olmaz kalpler kırılmasın aranızda halletıysenız ne mutlu kapatın konuyu özelden edilen sohbetler mesajlar buraya yazmak yakılmaz bize
Heeee o yenir ya sorun olmazhayır dağıtım degildi o sitede binus var üyelik ac dedi arkadas o