- 3,517
- 2,111
- 113
Fabrika kimlere emanet işte alın görünMasada oturuyorum işim bu ne yapayim
Fabrika kimlere emanet işte alın görünMasada oturuyorum işim bu ne yapayim
Bu adam ise alındığında öyle bı partimi vardı kit akıllı senimben torpil var yada yok demedim kime yalakalık yapicam çoban.olayin torpil ile ne alakası var dedim.neyse senin kafa yapın belli sen kendince takilSende boş boş yalakalık yapma kardeşim 5 yaşındaki çocuk bile biliyo akp yi artık
Önüme evrak gelince iş yapıyoruz Köksal babaFabrika kimlere emanet işte alın görün
ömer üründül analızlerı dedıklerı cıkyıor sureklı konusmuor adam leven ozcelık emeklıllık zamanı coktan geldıLevent Özçelik diye bi spiker var 1985 te maçın içinde röportaj yapıyordu. Yıl 2026 kurtulamadık adamdan . Aynı şekilde Ömer üründül . Gına geldi
Hayırlı işler dostÖnüme evrak gelince iş yapıyoruz Köksal baba
Bak kardeşim ben parti tutmam hatta parti tutanlara oy kullananlara salak gozuyle bakarim cunku en aptal insan bile gercegi gorur bu salak sistemin sadece insanların ustunden devlet adı altında insanları sömürme sisteminin oldugunuBu adam ise alındığında öyle bı partimi vardı kit akıllı senimben torpil var yada yok demedim kime yalakalık yapicam çoban.olayin torpil ile ne alakası var dedim.neyse senin kafa yapın belli sen kendince takil
Sagol dostHayırlı işler dost
Dost bu kardesimle iyi geçin bosver tartışma ve tatlıya bağlayalım konumuz secim oy parti vs degil dünya kupasıBak kardeşim ben parti tutmam hatta parti tutanlara oy kullananlara salak gozuyle bakarim cunku en aptal insan bile gercegi gorur bu salak sistemin sadece insanların ustunden devlet adı altında insanları sömürme sisteminin oldugunu
Şa şa şakira şa şa şa şakira la la latina la la latinaDost bu kardesimle iyi geçin bosver tartışma ve tatlıya bağlayalım konumuz secim oy parti vs degil dünya kupası
Pisssagor passscal newtoooon elhermano Köksal babaŞa şa şakira şa şa şa şakira la la latina la la latina
Bazen Piqueye hem imreniyorum hem de kızıyorumPisssagor passscal newtoooon elhermano Köksal baba
Tadına baktı sıkıldı dostBazen Piqueye hem imreniyorum hem de kızıyorum
Hakaret yok sahsi bi mesele yok dost tartışıyoz sadece herkesi kendi fikriDost bu kardesimle iyi geçin bosver tartışma ve tatlıya bağlayalım konumuz secim oy parti vs degil dünya kupası
Vallaha Shakira benim olsun tüm foruma milyar borcum olsunTadına baktı sıkıldı dost
Sürekli karpuz yiyemem biraz da kavun yicem dedi ama bu aralar kabak çıkıyor kavunlarBazen Piqueye hem imreniyorum hem de kızıyorum
Dost en iyisi bi işe gir kafan meşgul olsunKemalim içim daraliyo patliyacak gbiyim nefes alamıyom napacam
Gol çıkmazsa berabere bitecekömer üründül analızlerı dedıklerı cıkyıor sureklı konusmuor adam leven ozcelık emeklıllık zamanı coktan geldı
30 yıldır spıker boyle hata yapıyosa zaten bastan belllı torplı ıle orda oldugu okadar saglam ısımler varken buzdolabından bıle trt bandrol verıgısı alan kurum boyle amatörce kişilerin olmaması gerekBoş boş konuşma ve kardedlsim işiniz gücünüz siyaset ota boka siyaset yapılmaz herşeyin bi yeri ve zamanı var.adam 30 yıllık spiker bununla torpilin ne alakası var.sizin beyniniz sadece siyasete proglanmis tilt oluyorum sen ve senin gibilere