Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet TRT Spikerlerinin Aspor Spikerlerinden Farkı Kalmadı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,431
63,458
113
Sende boş boş yalakalık yapma kardeşim 5 yaşındaki çocuk bile biliyo akp yi artık
Bu adam ise alındığında öyle bı partimi vardı kit akıllı senimben torpil var yada yok demedim kime yalakalık yapicam çoban.olayin torpil ile ne alakası var dedim.neyse senin kafa yapın belli sen kendince takil

Shape01

Millet karı gibi aç Çığlık çığlığa Mokokoyuz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
173
43
Yazık etmişler.

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,620
1,198
113
Levent Özçelik diye bi spiker var 1985 te maçın içinde röportaj yapıyordu. Yıl 2026 kurtulamadık adamdan . Aynı şekilde Ömer üründül . Gına geldi
ömer üründül analızlerı dedıklerı cıkyıor sureklı konusmuor adam leven ozcelık emeklıllık zamanı coktan geldı

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,439
6,467
113
Bu adam ise alındığında öyle bı partimi vardı kit akıllı senimben torpil var yada yok demedim kime yalakalık yapicam çoban.olayin torpil ile ne alakası var dedim.neyse senin kafa yapın belli sen kendince takil
Bak kardeşim ben parti tutmam hatta parti tutanlara oy kullananlara salak gozuyle bakarim cunku en aptal insan bile gercegi gorur bu salak sistemin sadece insanların ustunden devlet adı altında insanları sömürme sisteminin oldugunu

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Bak kardeşim ben parti tutmam hatta parti tutanlara oy kullananlara salak gozuyle bakarim cunku en aptal insan bile gercegi gorur bu salak sistemin sadece insanların ustunden devlet adı altında insanları sömürme sisteminin oldugunu
Dost bu kardesimle iyi geçin bosver tartışma ve tatlıya bağlayalım konumuz secim oy parti vs degil dünya kupası

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,046
8,310
113
Şu laligayi premier ligi seri a yi anlatan spikerlerle anlasicaklar dünya kupası için inanın bana maçları farklı bir heycan katarlar yaşlı yaşlı adamlar anlatıyor Levent Özçelik üstat dir eyvallah açılış maçını anlattircan sadece yakışırdı da o dünya kupası hissini vericek ülkeye sonra bu sipikerler anlaticak olay buydu aslında yapmaları gereken

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,620
1,198
113
Boş boş konuşma ve kardedlsim işiniz gücünüz siyaset ota boka siyaset yapılmaz herşeyin bi yeri ve zamanı var.adam 30 yıllık spiker bununla torpilin ne alakası var.sizin beyniniz sadece siyasete proglanmis tilt oluyorum sen ve senin gibilere
30 yıldır spıker boyle hata yapıyosa zaten bastan belllı torplı ıle orda oldugu okadar saglam ısımler varken buzdolabından bıle trt bandrol verıgısı alan kurum boyle amatörce kişilerin olmaması gerek