Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türk Telekom Hakkında

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,188
2,846
113
Faturasız alırsın

İcralık faturan olduğu zaman şebeke farketmek sizin tüm kurumlar vermez sadece faturasız verir

Aynı banka gibi düşün hatta bundan dolayı kredi puanım da düşer yalnız evdeki herhangi bir başkalarının adına alabilirsin

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,449
3,366
113
Faturasız alırsın

İcralık faturan olduğu zaman şebeke farketmek sizin tüm kurumlar vermez sadece faturasız verir

Aynı banka gibi düşün hatta bundan dolayı kredi puanım da düşer yalnız evdeki herhangi bir başkalarının adına alabilirsin
Benim vodafonedan icralık hattım varken Türk telekomdan aldim

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,478
2,084
113
Seni geren birşey mi var konu aciyorumda yorum yapmasın olur biter
Sorun beni germen değil. Dübürünü bu icralara kaybetmek isteyenin kendi tercihi lafım yok. 2-3 hafta sonra dübürümü kaybettim borçlarım var psikolojik bunalımdayım diye konu açtığında geleceğim. Kılavırs emir bitti bu başladı bu seferde yav.

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
265
63
Sorun beni germen değil. Dübürünü bu icralara kaybetmek isteyenin kendi tercihi lafım yok. 2-3 hafta sonra dübürümü kaybettim borçlarım var psikolojik bunalımdayım diye konu açtığında geleceğim. Kılavırs emir bitti bu başladı bu seferde yav.
Orası seni hiç ilgilendirmiyor

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,453
1,177
113
Arkadaşlar 2 tane icralık hattım var Turkcell ve Vodafone türk Telekom dan faturalı hat alabilir miyim bilen varmi
eskiden olmuyordu sene 2020 veya 2021 sonra bu olayı iptal ettiler sadece o firmada borcun varsa faturasız alabilirsin başka firmada borcun yoksa o firmadan faturalı alabilirsin . Denendi onaylandı

Turkcellde borcun varsa turkcell faturasız alabilirsin
Vodafoneda borcun yoksa faturalı alabilirsin örnek