Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin UCL Tahminleriniz

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
464
83
Bu arada bu maçta Galatasaray'i Galatasaraylilardan fazla diğer takımların tutması lazım. Zira bu turunda geçersek seneye iki takimla grup asamasinda UCL garanti olacak. Ama tabi ki hayalleri UCL AVL hatta Konferans ligi bile olmayanların bunu anlamasını beklemiyorum şahsen.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,937
6,677
113
Bu arada bu maçta Galatasaray'i Galatasaraylilardan fazla diğer takımların tutması lazım. Zira bu turunda geçersek seneye iki takimla grup asamasinda UCL garanti olacak. Ama tabi ki hayalleri UCL AVL hatta Konferans ligi bile olmayanların bunu anlamasını beklemiyorum şahsen.
Luganodan Shaktar dan kievden köyferans ligidinde 5-6 yiyenler boşa boş konuşuyor iste

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,937
6,677
113
Saçma sapan bir analiz ile insanları yönlendirici paylaşım yapan arkadaş umarım yarın liverpoola tüm parasını basar paylaşım yapar da görürüz
Kanka basacağından değil hafta sonunun acısını çıkmamış daha anlasilan

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,752
4,067
113
Dost, afedersin de banane ülke puanından. Ülke puanı yükselince benim cebime para girecek mi?
Ben burada maç hakkında yorum yapmışim. Garip garip kişiler gelip ms2 dedim diye farklı anlam cikariyor.
Hiç Atlanta taraftarı gelip bir yorum yazmamış. Hep malum takım taraftarı. Valla tuhafsiniz.
Şu maça ne oynayayim, ya da ne oynanır söyler misin?
Korner, kart, gol sayısı ya da taraf. En mantıklı oynanacak şey nedir ? Bana ne kim kimi yenmiş ya da yenilmiş. Kupon ve tahmin paylaşımı bu. Neden alınganlık yapıyorsunuz ki? Utanmasaniz liverpool oynayanlara vatan haini diyeceksiniz.
Tekrar ediyorum, bana ne Türk takımı ya da yabancı takımın kazanmasından.
Ben cebime girecek paraya bakarım.
Anlatabildim mi? Yoksa polis mi çağırayım

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,937
6,677
113
Dost, afedersin de banane ülke puanından. Ülke puanı yükselince benim cebime para girecek mi?
Ben burada maç hakkında yorum yapmışim. Garip garip kişiler gelip ms2 dedim diye farklı anlam cikariyor.
Hiç Atlanta taraftarı gelip bir yorum yazmamış. Hep malum takım taraftarı. Valla tuhafsiniz.
Korner, kart, gol sayısı ya da taraf. En mantıklı oynanacak şey nedir ? Bana ne kim kimi yenmiş ya da yenilmiş. Kupon ve tahmin paylaşımı bu. Neden alınganlık yapıyorsunuz ki? Utanmasaniz liverpool oynayanlara vatan haini diyeceksiniz.
Bak bak ne kadar masum bu yorum ne o zaman?
.
.

LP güçlü mü değil mi bilmem de, rakibi her zamanki gibi futbol katili ve kendi liginde şaibelerle mevcut konumunda olduğu için kolay maç olur.
.
İlk sayfada yazdığın yazı masum ayağına yatıyor bide analiz manaliz nasıl aci bıraktıysa Galatasaray hala yanıyorsunuz

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Gala 1 banko
Bayern 2 banko
Diğerleri ortada

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,752
4,067
113
Kanka basacağından değil hafta sonunun acısını çıkmamış daha anlasilan
Bak bak ne kadar masum bu yorum ne o zaman?
.
.

LP güçlü mü değil mi bilmem de, rakibi her zamanki gibi futbol katili ve kendi liginde şaibelerle mevcut konumunda olduğu için kolay maç olur.
.
İlk sayfada yazdığın yazı masum ayağına yatıyor bide analiz manaliz nasıl aci bıraktıysa Galatasaray hala yanıyorsunuz
Kalp kırmadan analiz yapayım diyorum ama yok. İlla bana da laf söyle diye çırpınıp duruyorsun.
Evet gs yi aklım yettiginden beri sevmem. Ama konunun bunla alakası yok. Analiz kısmı ve tahmine odaklan.
Hiç biriniz Juventus karşısında GS favori bile değil derken benim forumda yaptigim yorum ve aldığım kuponlara bakabilirsin.
Sevmek sevmemek ayrı, analiz ya da tahmin ayrı şeyler.

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,835
6,188
113
Liverpool ms 2
Bayern MS 2
A.madrid MS 1
Yaklaşık 4.5 oranı var, gayet ideal.

Newcastle maçlarına normalde hep korner alırım ama Barcelona ile oynuyor.
Taraf bahsi sıkıntılı. Kgvar ve üst olması muhtemel ama oranı çok düşük. Liverpool maçı gibi garanti değil.
Newcastle 3.5 ofsayt da alınabilir Barça çok ofsayt taktiği yapıyor..

Bu kuponu kimseye vermem yoğun analizler sonucu bu sonuca ulaştım. Yarın bu maçlara basın hayatınızı yaşayın
İddanın hediye olmus bu kupon şimdiden tebrikler

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,752
4,067
113
İddanın hediye olmus bu kupon şimdiden tebrikler
Holi bu maçların yanına yarınki maçlardan arsenal ve PSG eklemiş. 20 oran demiş.
Normali 12.5 fln yapıyor zaten.
Üstüne, PSG maçı zor. Formda değiller.( Gerçi Monaco macinda forvetleri oynatmadi. Rotasyon yaptılar ama yine de PSG güvenmiyorum, rakip Chelsea sonuçta)
Adrenalin rakip de sıkıntı. Bayer Leverkusen.. bence bugünkü maçlar daha iyi gibi.

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,357
1,091
113
LP güçlü mü değil mi bilmem de, rakibi her zamanki gibi futbol katili ve kendi liginde şaibelerle mevcut konumunda olduğu için kolay maç olur. 1-0 da olsa kazanır. Paran varsa oyna kazan
Sen ne anlatiyon insanda utanma olur son 16 maci oynancak seviye bu liverpolu yenmisiz lig asamasinda şampiyonlar ligidemi sahibeli

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,357
1,091
113
Kardes gsye saibeli diyosun sonrada bisey demedim diyosun kiskirtiyon insanları

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,826
26,725
113
Madrid liver bayer new hepsi rahat kazanirlar

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,721
12,202
113
Kimse burda langır lingir etmesin, akşam cehennem çıkışı livenin o kızgın ateşte nasıl piştigini izlediğinde gelip yorum yapsın please