- 10,968
- 6,697
- 113
İt ürür,kervan yürür.Kendileri bile inanmıyor bakma işte yıllrdır hep aynı cümleler klasik şeyler
İt ürür,kervan yürür.Kendileri bile inanmıyor bakma işte yıllrdır hep aynı cümleler klasik şeyler
Bir milyonu çöpe at Liverpoola basma kazanamaz demiyorum belki kazanır ama oynadığı bi oyun yok ortadaZaten Liverpool güçlü değil gs çok zayıf orda Türkiye hakemleri yok 1 milyon bile gözü kapalı basılır Liverpoola
Luganodan Shaktar dan kievden köyferans ligidinde 5-6 yiyenler boşa boş konuşuyor isteBu arada bu maçta Galatasaray'i Galatasaraylilardan fazla diğer takımların tutması lazım. Zira bu turunda geçersek seneye iki takimla grup asamasinda UCL garanti olacak. Ama tabi ki hayalleri UCL AVL hatta Konferans ligi bile olmayanların bunu anlamasını beklemiyorum şahsen.
Kanka basacağından değil hafta sonunun acısını çıkmamış daha anlasilanSaçma sapan bir analiz ile insanları yönlendirici paylaşım yapan arkadaş umarım yarın liverpoola tüm parasını basar paylaşım yapar da görürüz
Dost, afedersin de banane ülke puanından. Ülke puanı yükselince benim cebime para girecek mi?Bu arada bu maçta Galatasaray'i Galatasaraylilardan fazla diğer takımların tutması lazım. Zira bu turunda geçersek seneye iki takimla grup asamasinda UCL garanti olacak. Ama tabi ki hayalleri UCL AVL hatta Konferans ligi bile olmayanların bunu anlamasını beklemiyorum şahsen.
Bak bak ne kadar masum bu yorum ne o zaman?Dost, afedersin de banane ülke puanından. Ülke puanı yükselince benim cebime para girecek mi?
Ben burada maç hakkında yorum yapmışim. Garip garip kişiler gelip ms2 dedim diye farklı anlam cikariyor.
Hiç Atlanta taraftarı gelip bir yorum yazmamış. Hep malum takım taraftarı. Valla tuhafsiniz.
Şu maça ne oynayayim, ya da ne oynanır söyler misin?
Korner, kart, gol sayısı ya da taraf. En mantıklı oynanacak şey nedir ? Bana ne kim kimi yenmiş ya da yenilmiş. Kupon ve tahmin paylaşımı bu. Neden alınganlık yapıyorsunuz ki? Utanmasaniz liverpool oynayanlara vatan haini diyeceksiniz.
Tekrar ediyorum, bana ne Türk takımı ya da yabancı takımın kazanmasından.
Ben cebime girecek paraya bakarım.
Anlatabildim mi? Yoksa polis mi çağırayım
Kanka basacağından değil hafta sonunun acısını çıkmamış daha anlasilan
Kalp kırmadan analiz yapayım diyorum ama yok. İlla bana da laf söyle diye çırpınıp duruyorsun.Bak bak ne kadar masum bu yorum ne o zaman?
.
.
LP güçlü mü değil mi bilmem de, rakibi her zamanki gibi futbol katili ve kendi liginde şaibelerle mevcut konumunda olduğu için kolay maç olur.
.
İlk sayfada yazdığın yazı masum ayağına yatıyor bide analiz manaliz nasıl aci bıraktıysa Galatasaray hala yanıyorsunuz
İddanın hediye olmus bu kupon şimdiden tebriklerLiverpool ms 2
Bayern MS 2
A.madrid MS 1
Yaklaşık 4.5 oranı var, gayet ideal.
Newcastle maçlarına normalde hep korner alırım ama Barcelona ile oynuyor.
Taraf bahsi sıkıntılı. Kgvar ve üst olması muhtemel ama oranı çok düşük. Liverpool maçı gibi garanti değil.
Newcastle 3.5 ofsayt da alınabilir Barça çok ofsayt taktiği yapıyor..
Bu kuponu kimseye vermem yoğun analizler sonucu bu sonuca ulaştım. Yarın bu maçlara basın hayatınızı yaşayın
Holi bu maçların yanına yarınki maçlardan arsenal ve PSG eklemiş. 20 oran demiş.İddanın hediye olmus bu kupon şimdiden tebrikler
Sen ne anlatiyon insanda utanma olur son 16 maci oynancak seviye bu liverpolu yenmisiz lig asamasinda şampiyonlar ligidemi sahibeliLP güçlü mü değil mi bilmem de, rakibi her zamanki gibi futbol katili ve kendi liginde şaibelerle mevcut konumunda olduğu için kolay maç olur. 1-0 da olsa kazanır. Paran varsa oyna kazan
Kardes gsye saibeli diyosun sonrada bisey demedim diyosun kiskirtiyon insanlarıDost, afedersin de banane ülke puanından. Ülke puanı yükselince benim cebime para girecek mi?
Ben burada maç hakkında yorum yapmışim. Garip garip kişiler gelip ms2 dedim diye farklı anlam cikariyor.
Hiç Atlanta taraftarı gelip bir yorum yazmamış. Hep malum takım taraftarı. Valla tuhafsiniz.
Şu maça ne oynayayim, ya da ne oynanır söyler misin?
Korner, kart, gol sayısı ya da taraf. En mantıklı oynanacak şey nedir ? Bana ne kim kimi yenmiş ya da yenilmiş. Kupon ve tahmin paylaşımı bu. Neden alınganlık yapıyorsunuz ki? Utanmasaniz liverpool oynayanlara vatan haini diyeceksiniz.
Tekrar ediyorum, bana ne Türk takımı ya da yabancı takımın kazanmasından.
Ben cebime girecek paraya bakarım.
Anlatabildim mi? Yoksa polis mi çağırayım
Vanspor banko kazanır oyna kazanKardes gsye saibeli diyosun sonrada bisey demedim diyosun kiskirtiyon insanları
mükemmelRast gelsin