Gece yoğun olmaz çekimler umarım sorunsuz gelir ödemenpadişaj inş geç ödemez bakalım
Gece yoğun olmaz çekimler umarım sorunsuz gelir ödemenpadişaj inş geç ödemez bakalım
Kesene bereket dostum kime iban atalım@Dogankara144 @tanergrsu @Passion90 normalde 2 kişi seçecektim 600 tl atıp çekilecektim 750 yapalım 250 den bu saate kadar beklediniz beyler gönlüm isterdi ki takip eden herkese ama butcemiz belli
Padişah geç yollayabiliyor megapayz olsa sizde hemen düşüypr da havale çekim yolladımGece yoğun olmaz çekimler umarım sorunsuz gelir ödemen
@Dogankara144 yolkayabilirsib dostKesene bereket dostum kime iban atalım
Sadece bir kere oraya yatırım yaptım ana paramla 3 katı çevrim çıkardılar 2 saatte gönderdiler bidaha tövbe ettim oraya yatırmam 😂padişaj inş geç ödemez bakalım
Vallah padişah en gec ödeyen site inş erken öderlerSadece bir kere oraya yatırım yaptım ana paramla 3 katı çevrim çıkardılar 2 saatte gönderdiler bidaha tövbe ettim oraya yatırmam 😂
Anladım dostPadişah geç yollayabiliyor megapayz olsa sizde hemen düşüypr da havale çekim yolladım
Sağlam ve foruma sponsor dost yoksa bende yatırmam 🤣 artık bekleyelim bakalım çekim gelince yollarım direkt uyumam ben daha içerde kasa bıraktık onunla devam inşallah bekletmezler fazlaSadece bir kere oraya yatırım yaptım ana paramla 3 katı çevrim çıkardılar 2 saatte gönderdiler bidaha tövbe ettim oraya yatırmam 😂
Tamamdır dost@Passion90 dostum sende IBAN gönder geldiği gibi hesabınızda
Valla sponsor da olsa ben güvenmiyorum sponsor olan site bakiyeme çöktü şikayet yazdım 6 kere mesajım silindiSağlam ve foruma sponsor dost yoksa bende yatırmam 🤣 artık bekleyelim bakalım çekim gelince yollarım direkt uyumam ben daha içerde kasa bıraktık onunla devam inşallah bekletmezler fazla
İnş hocam bizde 1 nba ceyrek kuponu yaparız nesinedenSağlam ve foruma sponsor dost yoksa bende yatırmam 🤣 artık bekleyelim bakalım çekim gelince yollarım direkt uyumam ben daha içerde kasa bıraktık onunla devam inşallah bekletmezler fazla
3 garip var de forumda hızlandırsınlar ahahaErkenden işleme aldılar iyi bari
Banka kartın veya kredi kartın varsa betgit gibi şeylere kart ile yaptırabilirsin dost ben öylenyapıyorım 30 tl felan kesiyor zaten orlara atarkende kesiyor 30 tlİnş hocam bizde 1 nba ceyrek kuponu yaparız nesineden
İşleme aldilarsa Max 15 20 dakika3 garip var de forumda hızlandırsınlar ahaha
Aga o sıkıntı bence ya yurtdışından saçma sapan şeyler aliyormussun gibi gösteriyorlarBanka kartın veya kredi kartın varsa betgit gibi şeylere kart ile yaptırabilirsin dost ben öylenyapıyorım 30 tl felan kesiyor zaten orlara atarkende kesiyor 30 tl
Yok dost benim hesap nesinede kesmiyor zaten hedef 1k benim 1k yaparsam jokerbet bonusunu alırım 1k ya 1kBanka kartın veya kredi kartın varsa betgit gibi şeylere kart ile yaptırabilirsin dost ben öylenyapıyorım 30 tl felan kesiyor zaten orlara atarkende kesiyor 30 tl
Nesine yasal leş yemin ederim . Milleti soyacaz diye akılları gidiyor.İnş hocam bizde 1 nba ceyrek kuponu yaparız nesineden