Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ufukk08 / Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,742
1,709
113
Sadece bir kere oraya yatırım yaptım ana paramla 3 katı çevrim çıkardılar 2 saatte gönderdiler bidaha tövbe ettim oraya yatırmam 😂
Sağlam ve foruma sponsor dost yoksa bende yatırmam 🤣 artık bekleyelim bakalım çekim gelince yollarım direkt uyumam ben daha içerde kasa bıraktık onunla devam inşallah bekletmezler fazla

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
Sağlam ve foruma sponsor dost yoksa bende yatırmam 🤣 artık bekleyelim bakalım çekim gelince yollarım direkt uyumam ben daha içerde kasa bıraktık onunla devam inşallah bekletmezler fazla
Valla sponsor da olsa ben güvenmiyorum sponsor olan site bakiyeme çöktü şikayet yazdım 6 kere mesajım silindi

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,059
3,249
113
İnş hocam bizde 1 nba ceyrek kuponu yaparız nesineden

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
Banka kartın veya kredi kartın varsa betgit gibi şeylere kart ile yaptırabilirsin dost ben öylenyapıyorım 30 tl felan kesiyor zaten orlara atarkende kesiyor 30 tl
Aga o sıkıntı bence ya yurtdışından saçma sapan şeyler aliyormussun gibi gösteriyorlar

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,059
3,249
113
Banka kartın veya kredi kartın varsa betgit gibi şeylere kart ile yaptırabilirsin dost ben öylenyapıyorım 30 tl felan kesiyor zaten orlara atarkende kesiyor 30 tl
Yok dost benim hesap nesinede kesmiyor zaten hedef 1k benim 1k yaparsam jokerbet bonusunu alırım 1k ya 1k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...