- 90,781
- 100,340
- 113
linkini aradıgın sıteyı telegrama yazcan google da ararsan sedat sunkar a gonderırsın sonraLink atarmısın piabella dost bulamadım ben
linkini aradıgın sıteyı telegrama yazcan google da ararsan sedat sunkar a gonderırsın sonraLink atarmısın piabella dost bulamadım ben
Kanser sebebi bunlar y. Ederim ulan 300 atmısık 500 cekıyoz ne yani cekmıyek odamı gitsin onumu istiyorlar bi cay koyayım sinir bastı iyice Rezerve de bitti bitecekLink atarmısın piabella dost bulamadım ben
Telegram sildim dost cok bildirim geliyodulinkini aradıgın sıteyı telegrama yazcan google da ararsan sedat sunkar a gonderırsın sonra
Link atarmısın piabella dost bulamadım ben
Telegram sildim dost cok bildirim geliyodu
250 liraya 2 kod veriyolarmıs güzel
bin nakıt cıkar belkı hemen uzarız250 liraya 2 kod veriyolarmıs güzel
Msj bile yazılmadı 25 dkdırödemedi mi hala cevapta vermıyosa sıkıntı ne guzel gırdı foruma sov yaptılar sonra kesıldı safi rüzgar
2+3 forumda güncelleme bahanesiyle bazılarına ödeme yaparken bazılarına sabah çek dedi yavaş yavaş Tokata çıkar bunlsr sonra bütün forjmlsrdan kovulur
tamam yenı sıtesı orası hep aynı hıkaye bı yere bı sarıyo 2 ay oraya bska yer baslıyo 2 ay orda dikiş tutmaz sabri
14 CÜ yatırıma 500 veriyor eniştetamam yenı sıtesı orası hep aynı hıkaye bı yere bı sarıyo 2 ay oraya bska yer baslıyo 2 ay orda dikiş tutmaz sabri
umut her cm için 1 yatırım yapacak o zaman14 CÜ yatırıma 500 veriyor enişte
Win-win olayı dimiUmut hiç yatırımın var mı piabellaya la yoksa arkadas bonusu alalım![]()
Onu enıste alıcak dost bende zorladımda yemedıUmut hiç yatırımın var mı piabellaya la yoksa arkadas bonusu alalım![]()
Umut hiç yatırımın var mı piabellaya la yoksa arkadas bonusu alalım![]()
Var dost 1 kere yatırmıştımUmut hiç yatırımın var mı piabellaya la yoksa arkadas bonusu alalım![]()