- 8,909
- 3,670
- 113
Hadi hayırlı olsunÖdendi
Hadi hayırlı olsunÖdendi
Piaya 250 attım Umutks41 arkadas bonusu alCanlıya baska biri baglansa bakalım cevap vercek mi
Ulan tam yazıyordum gelısımız bile yettıÖdendi
sedat sunkar arkadas bonusuna bıle coker dost dm den yazaydınPiaya 250 attım Umutks41 arkadas bonusu al
ne sayı çıktı be pelikanstadost su acıdan bak 20 dk gec kaybetcez
Zor işmiş aw o devam et sen üyelik yeni acılcakmıs davet araması yapcaklarmıs felan sittir et alamayız artıkPiaya 250 attım Umutks41 arkadas bonusu al
O degilde enişte birgün kaza bela vurucaz bu ıbıne bizden önce cekerse onu bulurum infazı yakarımsedat sunkar arkadas bonusuna bıle coker dost dm den yazaydın
Sol elle tıklaÇark kodlarımızı alıp 1 k mızı çıkartalım hemen
Daha kodları alamadık kıHadı yolla
valla abi her ust bahısı geldine sayı çıktı be pelikansta
Serefsiz milletin iki gram umudu oluyo biraz para katlayıp onu da çalıyoO degilde enişte birgün kaza bela vurucaz bu ıbıne bizden önce cekerse onu bulurum infazı yakarım
Bak kaza bela biri denk getirirse oyle 2 tokatla kurtulamazSerefsiz milletin iki gram umudu oluyo biraz para katlayıp onu da çalıyo
Canlı kurtulursa sükreder bence o kadar insanın ahı varBak kaza bela biri denk getirirse oyle 2 tokatla kurtulamaz
bizi daha patlatamadılar enıste heryerde kullanıcı adıda sıfrede farklı iy kg kuponları bozulmuyo zaten kuponu bozup parayıda alamazlarBak kaza bela biri denk getirirse oyle 2 tokatla kurtulamaz