- 5,879
- 4,988
- 113
Oklahama, clipirsa 20 sayi fark atti NBA kafa karıştırıyor 🤔Evet izliyorum.
Oklahama, clipirsa 20 sayi fark atti NBA kafa karıştırıyor 🤔Evet izliyorum.
Demirörenin acilen oyuncu bahsini getirmesi lazım çekilmiyorOklahama, clipirsa 20 sayi fark atti NBA kafa karıştırıyor 🤔
@Distin 3. Ceyrek 70..60 bitti şuan 78..79 ek olarak ustadinn secimi arada kaynamasin 😃😃😃Pergamino Basket'e de +3.5 HC alacağım. Bence kadro olarak daha önde, kazanırsa şaşırmam
illegalden demirciye sıra gelmedı maalesef dost bı gun yuksek vurursak oraya da ugrarızDemirörenin acilen oyuncu bahsini getirmesi lazım çekilmiyor
Bayaği bişey getirmişler ama erhanın iy kg bahsi bile gelmiş oranlar patates ama
@Distin atacak saat 5 i bekliyor Goldene iy den üst bi 10kkupon atında takıp edıp yatıralım tek takıp eden tek olur einstein in boyle bı sozu de var pek bılınmez
Sedat dürterse sıra gelirillegalden demirciye sıra gelmedı maalesef dost bı gun yuksek vurursak oraya da ugrarız
benı zor bulur kullanıcı adlarım farklı şifreler 15 karakter hepsı farklıSedat dürterse sıra gelir
Beni öpüyordu izin vermedik![]()
Adamlar ordan geldi maci kazandiya be..Valla kuponum yok dost, sadece oyle takip ediyorum.
Biz bu sporu karambole yapmıyoruz dost, basketbol sevdamızdırAdamlar ordan geldi maci kazandiya be..
Dur sana sunu birakayim suraya 😃😃Biz bu sporu karambole yapmıyoruz dost, basketbol sevdamızdır
Nasıl bi sistem var ben çözemedim amk çocuğunda. Bizde bu hack mack işleriyle uğraştık ergenken. zone-h bilir misiniz adıma kayıtlı 3000e yakın site var üstünden geçtiğimiz. Ama bunu düşünüyorum işin içinden çıkamiyorum. Piadan patlayınca atlasa girip şifre sıfırlıyorum adam benim peşimden yeni şifreyi nerden bilip giriyor garip gerçekten sonra furkan, federal vs. Acaba sadece betcoda mı yapabiliyor bu işleribenı zor bulur kullanıcı adlarım farklı şifreler 15 karakter hepsı farklı
Bourg kazanır tabii, Lietkabelis'in geçen seneki kadrosu dağıldı. Defans ile birşeyler yapmaya çalışıyorlarDur sana sunu birakayim suraya 😃😃
şifre patlatmak ıcın bı yazılım kullanıyo muhtemelen k.adlarını bılmesı yetıyo onaNasıl bi sistem var ben çözemedim amk çocuğunda. Bizde bu hack mack işleriyle uğraştık ergenken. zone-h bilir misiniz adıma kayıtlı 3000e yakın site var üstünden geçtiğimiz. Ama bunu düşünüyorum işin içinden çıkamiyorum. Piadan patlayınca atlasa girip şifre sıfırlıyorum adam benim peşimden yeni şifreyi nerden bilip giriyor garip gerçekten sonra furkan, federal vs. Acaba sadece betcoda mı yapabiliyor bu işleri
Bu arada bu maç betcoda olsa 4-5k almıştık temizinden. Pergamino gayet oturaklı ve akıcı bir takım.Adamlar ordan geldi maci kazandiya be..
Aynen betcodadir ben 8 senedir 1xbette hep sabit sifredeyim 1harf yada nokta eklerim para cekiminde sms acik yada 2FA acik Adıma değilse payfix felan hayatta para yatiramazsin cekemessin hatta bende giriste bile ekxtra sifre war.. ama sizin olayda bence siteden birileri yapıyor yada bu formda gezen cok iyi bu isi bilen biri war...Nasıl bi sistem var ben çözemedim amk çocuğunda. Bizde bu hack mack işleriyle uğraştık ergenken. zone-h bilir misiniz adıma kayıtlı 3000e yakın site var üstünden geçtiğimiz. Ama bunu düşünüyorum işin içinden çıkamiyorum. Piadan patlayınca atlasa girip şifre sıfırlıyorum adam benim peşimden yeni şifreyi nerden bilip giriyor garip gerçekten sonra furkan, federal vs. Acaba sadece betcoda mı yapabiliyor bu işleri