Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Kasa 300 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,663
100,234
113
kupon atında takıp edıp yatıralım tek takıp eden tek olur einstein in boyle bı sozu de var pek bılınmez

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,663
100,234
113
bulsada zaten 50 lıra para yatırıyoz anca bı 50 de o yatırır bol sans dıler

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,879
4,988
113
Bu clippers 10 sayidan düşer mac sonu.. gidim onu izleyim :)

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,664
43,628
113
benı zor bulur kullanıcı adlarım farklı şifreler 15 karakter hepsı farklı
Nasıl bi sistem var ben çözemedim amk çocuğunda. Bizde bu hack mack işleriyle uğraştık ergenken. zone-h bilir misiniz adıma kayıtlı 3000e yakın site var üstünden geçtiğimiz. Ama bunu düşünüyorum işin içinden çıkamiyorum. Piadan patlayınca atlasa girip şifre sıfırlıyorum adam benim peşimden yeni şifreyi nerden bilip giriyor garip gerçekten sonra furkan, federal vs. Acaba sadece betcoda mı yapabiliyor bu işleri

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,663
100,234
113
Nasıl bi sistem var ben çözemedim amk çocuğunda. Bizde bu hack mack işleriyle uğraştık ergenken. zone-h bilir misiniz adıma kayıtlı 3000e yakın site var üstünden geçtiğimiz. Ama bunu düşünüyorum işin içinden çıkamiyorum. Piadan patlayınca atlasa girip şifre sıfırlıyorum adam benim peşimden yeni şifreyi nerden bilip giriyor garip gerçekten sonra furkan, federal vs. Acaba sadece betcoda mı yapabiliyor bu işleri
şifre patlatmak ıcın bı yazılım kullanıyo muhtemelen k.adlarını bılmesı yetıyo ona

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,879
4,988
113
Aynen betcodadir ben 8 senedir 1xbette hep sabit sifredeyim 1harf yada nokta eklerim para cekiminde sms acik yada 2FA acik Adıma değilse payfix felan hayatta para yatiramazsin cekemessin hatta bende giriste bile ekxtra sifre war.. ama sizin olayda bence siteden birileri yapıyor yada bu formda gezen cok iyi bu isi bilen biri war...

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...