Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üniversite Staj

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
511
93
Doeda stajer arıyormuş bir başvur geçen ben denk geldim kariyer linki var altlarda

Beyezan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
304
167
43
Beyler benim zorunlu yaz stajım var kariyer linkedin e felan bakıyorum da bana lazım olan işleri filtreleyince staj kalmıyor bilgisayar programcılığı okuyom da bu staj işini nasıl halledicem illa torpil mi lazım?
Z

Beyezan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
304
167
43
Muhabbet varken BEN niye konu açamıyorum yardım

jonbonjovi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
438
187
43
Beyler benim zorunlu yaz stajım var kariyer linkedin e felan bakıyorum da bana lazım olan işleri filtreleyince staj kalmıyor bilgisayar programcılığı okuyom da bu staj işini nasıl halledicem illa torpil mi lazım?
bende aynı bölümü okudum herhangi bi yere sigorta girişin varsa okul başladığından beri git oraya bi kağıt imzalat gel olur dediler ama benimki uzaktan öğretim

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
505
113
bende aynı bölümü okudum herhangi bi yere sigorta girişin varsa okul başladığından beri git oraya bi kağıt imzalat gel olur dediler ama benimki uzaktan öğretim
bana devlet dairelerinde staj icin gelmeyin dedi hoca sıkıntılı biraz

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,027
813
113
Cv hazirla dostum gezip bakman gerekiyor uni yillarim aklima geldi boyle deyince sen :/

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,238
2,452
113
Yapay zeka çıkınca bilgisayar programcılığı da ileride zaten bu bölümdekileri işsiz edecek değil mi