- 5,443
- 4,523
- 113
O konuya fazla odaklanma sende dayıcım boşverŞikayet ettiğini görmesin uzaylılar ona göre davran
O konuya fazla odaklanma sende dayıcım boşverŞikayet ettiğini görmesin uzaylılar ona göre davran
Kesin kayıp yaşamıştır canı sıkkındır boşver kanka bizdede oluyor aradaAdam bilgi almak için konu açmış sana kim ne dedi şimdi?
Eğer gerçekten uzaylı varsa ve insan kılığına büründüyse bunlar japonlar, çinliler ve korelilerdir.Dost derin şeyler mesela Amerika'da 51 inci bölge diye girilmesi yasak üs var Amerikan başkanı dahi özel izinle giriyor sence Amerika niye bukadar teknolojik anlamda güçlü çünkü o dediğim üstte uzaylılar ve Amerikalılar var
Etiket attım ama bir sor neden attımKesin kayıp yaşamıştır canı sıkkındır boşver kanka bizdede oluyor arada
Aslansin aslan kültür bilgi teknoloji ne varsa biliyor adamDost derin şeyler mesela Amerika'da 51 inci bölge diye girilmesi yasak üs var Amerikan başkanı dahi özel izinle giriyor sence Amerika niye bukadar teknolojik anlamda güçlü çünkü o dediğim üstte uzaylılar ve Amerikalılar var
Onun bildiği kendine yetmez dostum vallahi son zamanlarda konuşulunca öğrendim o şahısıYusufun anlattığı gibimi
Sağolasın Gökhan ağabey 🥰Aslansin aslan kültür bilgi teknoloji ne varsa biliyor adam
Kanka neden yasak olsun siyasi değilki evren araştırıyo ruzBu tür sohbetler yasak degilki
Derin şeyler biliyor bide dünyadan sır gibi gizlenen bilgiyi verdi.Aslansin aslan kültür bilgi teknoloji ne varsa biliyor adam
Neden attın kankaEtiket attım ama bir sor neden attım
Fikirlerini merak ettim ne düşünüyorlar diyeNeden attın kanka
Ne diyim bro ben geçmişimde çok halüsinasyon maddesi kullandım .Onun bildiği kendine yetmez dostum vallahi son zamanlarda konuşulunca öğrendim o şahısı
Kanka öyleyse bile bence uzaylılar bundan şüphelenmememiz için Arap, Türk, Özbek, Afrikalı falan rolüne girmiştir mal gözükmek içinEğer gerçekten uzaylı varsa ve insan kılığına büründüyse bunlar japonlar, çinliler ve korelilerdir.
Bu adamlarda ki zeka ve teknoloji kimse de yok.
He onlarda uzaylı zatenFikirlerini merak ettim ne düşünüyorlar diye
Araplar ve özbekler ne kadar mal gibi görünse de kesinlikle mal değiller.Kanka öyleyse bile bence uzaylılar bundan şüphelenmememiz için Arap, Türk, Özbek, Afrikalı falan rolüne girmiştir mal gözükmek için
Ahahahaha .d@Başkan uzaylılar hakkında bir yorumun varmı sayın yönetim kurulu üyesi başkanımız 😃
Kanka Taşkent’in köylerini ve Kazakistan’ın güneyini gördüm babamdan dolayı da 2 ay kaldım öyle böyle mal değil oranın köylüleri. Bizim Anadolu’daki 90 yaşında adam bile Einstein kalır yanlarında.Araplar ve özbekler ne kadar mal gibi görünse de kesinlikle mal değiller.
Özellikle özbeklerin olduğu yerde şeytan secdeye gelir.
Özbek biriyle 3 yıl ilişkim oldu kanka tecrübeyle sabit.Kanka Taşkent’in köylerini ve Kazakistan’ın güneyini gördüm babamdan dolayı da 2 ay kaldım öyle böyle mal değil oranın köylüleri. Bizim Anadolu’daki 90 yaşında adam bile Einstein kalır yanlarında.