Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzaylılar

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,567
2,031
113
Dost derin şeyler mesela Amerika'da 51 inci bölge diye girilmesi yasak üs var Amerikan başkanı dahi özel izinle giriyor sence Amerika niye bukadar teknolojik anlamda güçlü çünkü o dediğim üstte uzaylılar ve Amerikalılar var
Eğer gerçekten uzaylı varsa ve insan kılığına büründüyse bunlar japonlar, çinliler ve korelilerdir.
Bu adamlarda ki zeka ve teknoloji kimse de yok.

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,263
15,948
113
Dost derin şeyler mesela Amerika'da 51 inci bölge diye girilmesi yasak üs var Amerikan başkanı dahi özel izinle giriyor sence Amerika niye bukadar teknolojik anlamda güçlü çünkü o dediğim üstte uzaylılar ve Amerikalılar var
Aslansin aslan kültür bilgi teknoloji ne varsa biliyor adam

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,567
2,031
113
Onun bildiği kendine yetmez dostum vallahi son zamanlarda konuşulunca öğrendim o şahısı
Ne diyim bro ben geçmişimde çok halüsinasyon maddesi kullandım .
Ayahausca da denedim lsd'de denedim o kadsr şey görünce bir an gerçekten boyut değiştirdiğini zannediyorsun ama şuan böyle şeyler bana garip geliyor.

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
1,198
113
Eğer gerçekten uzaylı varsa ve insan kılığına büründüyse bunlar japonlar, çinliler ve korelilerdir.
Bu adamlarda ki zeka ve teknoloji kimse de yok.
Kanka öyleyse bile bence uzaylılar bundan şüphelenmememiz için Arap, Türk, Özbek, Afrikalı falan rolüne girmiştir mal gözükmek için

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
@Başkan uzaylılar hakkında bir yorumun varmı sayın yönetim kurulu üyesi başkanımız 😃

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
1,198
113
Araplar ve özbekler ne kadar mal gibi görünse de kesinlikle mal değiller.
Özellikle özbeklerin olduğu yerde şeytan secdeye gelir.
Kanka Taşkent’in köylerini ve Kazakistan’ın güneyini gördüm babamdan dolayı da 2 ay kaldım öyle böyle mal değil oranın köylüleri. Bizim Anadolu’daki 90 yaşında adam bile Einstein kalır yanlarında.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,567
2,031
113
Kanka Taşkent’in köylerini ve Kazakistan’ın güneyini gördüm babamdan dolayı da 2 ay kaldım öyle böyle mal değil oranın köylüleri. Bizim Anadolu’daki 90 yaşında adam bile Einstein kalır yanlarında.
Özbek biriyle 3 yıl ilişkim oldu kanka tecrübeyle sabit.