Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzaylılar

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,885
18,971
113
Bir şempazeyi küçüklük ten evine al belirli bir yaşa gelince o şempaze ev temizler ütü yapar çocuğunun altını temizler vs tıpkı insan gibi işler yapar

Fakat ormanda yetişen bir şempaze bunları hiçbirini asla yapamaz buda şu anlama geliyor EVRİM hocalar evrim kabul etmez neden işine gelmez oysaki bilim insanları evrim diyor hocalara göre hz adem ilk son insan bilim insanları göre ise hz adem öncesi insanlık var diyır ve belge ile kanıtlıyor göbekli Tepe küçük bir örneği
Evrimi tartismiuom evrm olabilir sadece ilk proteinin olusmasi imkansiza yakin diyom

beko70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
269
191
43
Beyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz

[/URL]
Kanka uzaylı gelse vergi alırlar üstüne markette kasiyerlik yapar güzel olur bence keşke gelseler umudum var 🤣

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,999
15,735
113
Bosverin uzayliyi muzayliyi dayı gibi olun hayatta 🤣images.jpeg

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,932
12,848
113
Beyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz

[/URL]
Biz uzaylilarin atom alti parcaciklariyiz

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
564
113
aramızdalar

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,885
18,971
113
Kanka milyarlarca galax var eminmisin 😃
Isterse trilyonlarca olsun dunya ile gunes uzekliginda bi dunya icinde su birikmesi ve protein olusmasi kentrilyonda 1 oldugu icin onemi yok gerci diyelim 1 milyon isik yili uzaklikta bi cankilik olsa bile dunyaya gelemwz adi ustunde isik hizilya gelse 1 milyon yilda ulasacak sana sevdigin uzaylilar 🤣

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Melek var desem dalga geçer hirbolar gelmiş uzaylı zirvasiyla edebiyat parcaliyorlar.
İnsan dışı varlik var
Ama insanın gözü herşeyi göremiyor belli
Bundan fazlasını bosverin
Kafayı usutursunuz

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,900
5,726
113

[/URL]
dostum senin bu saçma sapan konuların nezaman biter acaba işin gücün yok galiba

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
213
63
Uzaylı diye bir şey olması İMKANSIZ bana göre . Evet Milyarlarca GALAKSİ var Her Galaksi de Milyarlarca Yıldız ve Totalde Trilyonlarca Gezegen var ama Dünya dan başka bir yerde Dünya dakine benzer bir Yaşam yok .