Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzaylılar

zutto41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,070
500
113
Bence çok daha eskiler onlar insanlık dan belkide onlar bizi klonladı herşey olabilir bil bilgi daha vereyim uzaylılar gerçekten ortaya çıkar ve biz sizi klonladık vs diye insanlığı ikna ederse tüm dinler malasef ortadan otomatik kalkmış olur ve dünyada kimse kimseye tahamülü kalmaz acıma duygusu insanlık kalmaz uzaylıların mesala duyguları yokmuş araştırmaya göre
Hayır hayır. Bu bilgiler doğru değil. Sizi allah inancından saptırmak için planlanmış kurgular.
Eğer ki biraz meyl edersen. Onlardan birini görebilirsin..

Onlar Çin taifesi dir. Geçmişte olduğu gibi kendilerine taptırmaya çalışan kurnaz cinler.
Aslında onlarda biz gibi yaratılmış ve sınava tabii olan muhtaç canlılar.

Sakın o hataya düşme zarar görürsün

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,441
4,523
113
Hayır hayır. Bu bilgiler doğru değil. Sizi allah inancından saptırmak için planlanmış kurgular.

Onlar Çin taifesi dir. Geçmişte olduğu gibi kendilerine taptırmaya çalışan kurnaz cinler.

Aynen öyle dostum

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113

Kanka kimse beni dinimden vaaz getiremez fakat buna inanan milyarlar var

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,465
711
113
Beyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz

[/URL]
Pelin çift ne kadar genç ve güzelmiş kaç yıllık video bu Allah bilir, diğeri zaten yapay zeka

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,956
18,715
113
Beyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz

[/URL]
Uzaylı diye birşey yoktur olsa Kur'an da falan biyerlerde geçerdi

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113

zutto41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,070
500
113
O değilde 400 bin'e çok ihtiyacım var. Nasıl yapabiliriz 🤔🤭

Şuraya sadaka kutusu gibi birşey bıraksam , kazananlar 3-5 gönderse Sevgili adminler hele accık yardım etseniz olmazmı 👏👏

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
O değilde 400 bin'e çok ihtiyacım var. Nasıl yapabiliriz 🤔🤭

Şuraya sadaka kutusu gibi birşey bıraksam , kazananlar 3-5 gönderse Sevgili adminler hele accık yardım etseniz olmazmı 👏👏
80 milyon nüfus var kelle başi 1 tl bağiş yapaılsa ülkede fakir kalmaz