Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzaylılar

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,399
3,790
113
Beyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz

[/URL]
Annunakiler diye bir inanış var. Altını birçok alanda enerji olarak kullanan bir uygarlık bu gezegende altın olduğunu fark eder. Fakat altının çıkartılması için bu gezegende o kadar zeki canlı türü yoktur. Dolayısıyla bu uzaylı ırk, altın çıkartılması için maymunlarla kendi genlerini melezleyip bizleri var etmişlerdir. Gezegendeki altın rezervleri istedikleri seviyeye gelince de tekrar gelip altınları alacaklardır

Şu an bijoloji bilimi maymunlarla insanlar arasındaki gen farklılığının sadece %1,23 olduğunu söylüyorlar. Aslında aradaki büyük farkı da bu oran farkı oluşturuyor. Biyolojide %1,23'lük bir genetik farklılık aslında çok şey demektir fakat genetik olarak bize en yakın canlı türünün şempanzeler olduğu da aşikar bir durum

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,370
5,256
113
Bu gri varlıklar ta sümerler zamanından kayalara resimlenmiş ne teknoloji var ne birşey ayrı ayrı coğrafya da hep aynı resimler buda oluyor ki uzaylılar gerçek
Annunakiler senin bahsettigin, artık ana akım skik tarih bilimcileri bile üstünü örtemiyor, dünyanın dört bir yanında 16 bin yıl öncesine varan buluntular var, bunları zütlerine sokamadıkları için, göbekli tepe gibi buluntuları ne kadar saklamaya çalışsalar da beceremedikleri için , insanlar artık araştırma ve sorgulamaya başladıkları için bütün bu dalga ve book dolu beyinleriyle yorum yapmaları. Sen bildiğin yolda devam et, güzel başlangıç. Çok önemli bu , çünkü tüm bize anlatilan Dünya tarihi değişecek çünkü, bu yüzden korkuları, tahtları mabad-ı aliyelerine gireceği için tir tir titriyorlar. İbrahimi dinleri de kökten duvardan duvara vuracağı için sadece süslümanlar değil , papalık ta, Yahudiler de en büyük düşman buna

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
1,254
113
Annunakiler senin bahsettigin, artık ana akım skik tarih bilimcileri bile üstünü örtemiyor, dünyanın dört bir yanında 16 bin yıl öncesine varan buluntular var, bunları zütlerine sokamadıkları için, göbekli tepe gibi buluntuları ne kadar saklamaya çalışsalar da beceremedikleri için , insanlar artık araştırma ve sorgulamaya başladıkları için bütün bu dalga ve book dolu beyinleriyle yorum yapmaları. Sen bildiğin yolda devam et, güzel başlangıç. Çok önemli bu , çünkü tüm bize anlatilan Dünya tarihi değişecek çünkü, bu yüzden korkuları, tahtları mabad-ı aliyelerine gireceği için tir tir titriyorlar. İbrahimi dinleri de kökten duvardan duvara vuracağı için sadece süslümanlar değil , papalık ta, Yahudiler de en büyük düşman buna

Boyları 3-4 metre olan Anunnakiler, binlerce yıla dayanan uzun yaşam formlarına sahiptiler. Teknoloji bakımından binlerce yıl öncesinde bile günümüz teknolojisinden çok üstün bir yapıda olan Anunnakiler'in insanlara birçok bilimsel gelişmeyi öğrettiği yine Sümer tabletlerinden anlaşılmaktadır.

Polat03

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
944
183
43
boş muhabbet çöp muhabbet kod lazım bonus lazım para lazim konu kilit

burdurlu1515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,795
677
113
Uzaylılar var maalesef geçen hatta gördüm ama kimseye inandıramadım yanıma gelip biz çok deriniz ve Fenerbahçe'ye her sene kumpas kuruyoruz dedi

natilgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
212
56
28
La baba uzayın içinde değil miyiz biz bizde uzaylı değilmiyiz ben mi yanlış biliyorum he mükremin

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
1,254
113
boş muhabbet çöp muhabbet kod lazım bonus lazım para lazim konu kilit
Zengin iş insanların istediği adamsın aç kalacaksın geçim derdine düşeceksin ki bu konuları araştırma fırsatın olmasın bile 😃

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,572
1,127
113
Derbide hakem vara gitti mi bilen var mı

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,885
18,971
113
Kanka imkansız bide şaban başka birşey izlelmm lâ birde belgesel 😄
Normalde dunyanin olusmasi ilk proteinin canlinin olusmasi da kaç trilyonda birdir yani imkansiz di big bangin olmasi falan ama allah yaratti işte dünya dişi hrr yer zehirli gazla radyasyonla kapli ozon yok koruma yok sadece uzayli meraki olanlarin istedigi seydir uzaylilar ayrica aya iniş bile süpheli

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
1,254
113
Normalde dunyanin olusmasi ilk proteinin canlinin olusmasi da kaç trilyonda birdir yani imkansiz di big bangin olmasi falan ama allah yaratti işte dünya dişi hrr yer zehirli gazla radyasyonla kapli ozon yok koruma yok sadece uzayli meraki olanlarin istedigi seydir uzaylilar ayrica aya iniş bile süpheli
Kanka bu hocaların uydurması lâ koltuk sallanmasın diye bilim adamları tam ters söyliyor

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
1,254
113
Bir şempazeyi küçüklük ten evine al belirli bir yaşa gelince o şempaze ev temizler ütü yapar çocuğunun altını temizler vs tıpkı insan gibi işler yapar

Fakat ormanda yetişen bir şempaze bunları hiçbirini asla yapamaz buda şu anlama geliyor EVRİM hocalar evrim kabul etmez neden işine gelmez oysaki bilim insanları evrim diyor hocalara göre hz adem ilk son insan bilim insanları göre ise hz adem öncesi insanlık var diyır ve belge ile kanıtlıyor göbekli Tepe küçük bir örneği