- 21,953
- 28,134
- 113
kısa kesmez uzun iç ben 1.5 2 paket uzun içiyorum yetiyorArtık sigaradan keyif almıyorum bağımlılık bizimkisi dark blue Winston 1 buçuk paketi görüyoruz malesef hayat
kısa kesmez uzun iç ben 1.5 2 paket uzun içiyorum yetiyorArtık sigaradan keyif almıyorum bağımlılık bizimkisi dark blue Winston 1 buçuk paketi görüyoruz malesef hayat
parliament gibi kalitesiz sigaraları içersen normalkısa parlament içiyorumda beyler son 2yıldır fark ediyomusunuz bilmiyorum ama tütünlerin kalitesi düştü üstüne bazı paketlerde denk geliyo bazı dallarda leş gibi bi tad geliyo tuhaf sizdede oluyomu
3 paket ne hacı uzun winston dark blue iç 1 paketi onun 3 paketine bedeldirne içionuz beyler bn normalde günde 3 pk kısa winston slender bleu içiodum ama param yetmediği için 1 pk uzuna geçtim bugün yetiyo gibi ha
doğru diyosun dost ama kısaparlament dışı sarmıyo beni nedenseparliament gibi kalitesiz sigaraları içersen normal
winston grubu türkiyede bu işin 1 numarasıdır slenderını da içtik uzunu kısası dark bluesu her türlüsünü içtik
sigaranın messisidir winston
Aynen herkeste oluyordur kahverengi kokarca böcekleri olan yerde bir koku oluyor bazı sigaralar ayni o kokunun tadını veriyor orjinal sigara icmiyoruz zaten bende yıllardır parliament içiyorum yurtdisindan arkadaş getiriyor bazen aynısını dağlar kadar fark varkısa parlament içiyorumda beyler son 2yıldır fark ediyomusunuz bilmiyorum ama tütünlerin kalitesi düştü üstüne bazı paketlerde denk geliyo bazı dallarda leş gibi bi tad geliyo tuhaf sizdede oluyomu
uzun dark blue mu ıcıyorsun kralkısa kesmez uzun iç ben 1.5 2 paket uzun içiyorum yetiyor
winston dark blue long de verir marketçiuzun dark blue mu ıcıyorsun kral
aynen dediğin gibi tad oluyo yurt dışı sigarası zaten farklı ustabiliğini kıbrısta yaptım herçeşit sigara ıvır zıvır vardı bizim ülkede çeşitte az kalitedeAynen herkeste oluyordur kahverengi kokarca böcekleri olan yerde bir koku oluyor bazı sigaralar ayni o kokunun tadını veriyor orjinal sigara icmiyoruz zaten bende yıllardır parliament içiyorum yurtdisindan arkadaş getiriyor bazen aynısını dağlar kadar fark var
5 sene sert adıyaman tütünü içtim bana işlemez boğazımdan ciğerlerime ulaşmıyodu duman harbi zehir gibiydi3 paket ne hacı uzun winston dark blue iç 1 paketi onun 3 paketine bedeldir
Gökhan abiyle zamanında tartıştınız. O zaman olaya yorum yapmadım diye Gökhan abi bana darıldı konuşmadı benle bir daha şimdi senle Gökhan abi konuşuyorsunuz az buz. Hayat garip beyaz 😀kısa kesmez uzun iç ben 1.5 2 paket uzun içiyorum yetiyor
O kavga ettiğini bile unutmuştur onunla , bende de oluyor o sonradan hatırlıyorum ulan selam vermicegin adamla konuştun diyorumGökhan abiyle zamanında tartıştınız. O zaman olaya yorum yapmadım diye Gökhan abi bana darıldı konuşmadı benle bir daha şimdi senle Gökhan abi konuşuyorsunuz az buz. Hayat garip beyaz 😀
Bu hikayede yanan biz oldukO kavga ettiğini bile unutmuştur onunla , bende de oluyor o sonradan hatırlıyorum ulan selam vermicegin adamla konuştun diyorum![]()